outfit trivia

BABY BUMP WEEK 29 AND 31.

Ukene flyr av gårde. Fra å telle graviditets uker, har jeg gått over til å telle dager og uker fra dagen vi fant Beba død. Baby bump dokumentasjon er blitt neglisjert, og jeg har ikke helt kontroll på når bildene er tatt og hvor langt jeg var på vei på det tidspunktet. 

Jeg regner meg frem til at første bilde er tatt rundt uke 29, foran vårt hotell i Kristiansand. Jeg levde kontinuerlig i denne behagelige lin kjolen fra Zara. 
Og bilder nr. 2 og 3 er tatt i dag, altså ca begynnelsen på uke 31. I dag tvang jeg meg selv til å ta på rosa leppestift og en rosa Mathew Williamson topp i silke, etter en del kommentarer om at jeg så sliten ut på jobb. Det hjalp muligens litt. Rosa pleier å hjelpe.

Selv om jeg ikke helt holder styr på dager og uker, er det i alle fall sikkert at magen vokser i rekord fart og jeg kan ikke forstå at jeg faktisk har godt over 60 dager til beregnet termin. 

Iako sam nakon Bebine smrti izgubila racun nad sedmicama i mjesecima trudnoce, jedna stvar jeg sigurna: Stomak raste rekordnom brzinom!

BABY BUMP 26+4.Fascinerende hvordan denne magen vokser, menn på jobben tror at jeg allerede er fødeklar. Men det er jeg altså ikke, til tross for at det kan se sånn ut. Ennå er det en god stund til vi får møte den lille. Det er fascinerende å lese om alle endringene kroppen går gjennom nå, babyen vokser ca 25 gram daglig,  og tenk at det strømmer 625 ml blod gjennom morkaken hvert minutt! Er ikke det utrolig? Blodvolumet øker med 30-40%, og da er det ikke kanskje så rart at man føler seg andpusten og slikt? Så det så.
Obs, der var den! Ukas mage kledd i lang, deilig svart kjole fra H&M og ny ull dressjakke fra Ganni.

Sedmica 26+4
Stomak raste, beba se deblja se preko 25 grama dnevno, kroz posteljici prolazi gotovo litar krvi svake minute! Tijelo se mjenja, i ja postajem sve teza. I sve spremnija upoznati to malo bice koje zivi u meni.

BABY BUMP 25+4 AND BABY.Grunnen til at jeg smiler så bredt, er at mannen er tilbake og skal holde meg med selskap! 
Han kom midt på natten i går kveld, med et fantastisk lite kunstverk og knallrosa leppestift i gave, samt mange kyss. Jeg blir så glad!
Det måtte feires med en tur på Ladestien, e n d e l i g til selveste Ladekaia, og selvfølgelig med et babybump bilde for å dokumentere uke 25!!! Uke 25, dere. Tiden flyr.  
Nå har jeg endelig fått meg en fotograf, det har vært slitsomt å ta magebilder etter at Una hadde dratt på ferie. 

På meg har jeg denim skjortekjole fra Zara, det er like før knappene spretter opp nå, men jeg tror den blir fin også uten mage. På føttene knall organsje og rosa Nike joggesko. Gode sko er et must for tiden. 


<3 <3 <3 

Moj baby se napokon vratio sa odmora. I to smo morali proslaviti sa setnjom uz more i sa slikanjem baby bumpa. Sedmica 25. Jos 15! Vrijeme leti.

BABY BUMP 24+4

Nå er sommeren her. Og sommeren betyr kjoler. Lange, luftige, fine kjoler. Jeg har måttet gå til innkjøp av noen nye. Som denne som var på salg på H&M. Med små sommerblomster til å matche blomstene i hagen. For de er det nemlig mange av. Og den lille blomsten i magen. <3

P.S. Jeg har blitt så i stuss over regning av uker og dager i det siste. Terminen vi fikk til ordinære ultralyden stemte overhodet ikke med denne som vi regnet med frem til da. Så hva gjør man så? Forandrer alle appene og innstiller hjernen på en uke mindre? Her er jeg altså enten 23+4 eller 24+4. Hmmm.Sedmica 24. Cvjeta cvijece i na haljinici i u vrtu. I jedan mali cvijetic u meni.

ISABEL.

Jeg gjorde en super crazy ting forleden.. Da jeg var ferdig på bekkentreningen (ubeskrivelig vond bekkenlåsning- en av fordelene med å gå gravid), vagget jeg sakte tilbake på jobb og syntes veldig synd på meg selv. Og i det jeg gikk forbi Shine ,  kjøpte meg like godt en nydelig kjole fra Isabel Marant Ètoile kalt Kamil. Dette er ikke noe jeg pleier å gjøre helt sånn uten videre, men akkurat i det øyeblikket der følte jeg at det var mer enn fortjent: Jeg bygger jo på et lite menneske, jeg går glipp av sommerferien i paradiset i år, og jeg trenger en kjole som jeg føler meg fin i. 
Det gjorde jeg i denne, og jeg tror den blir like klassisk og fin også uten magen. Jeg liker lengden og det fulle, tunge skjørtet, jeg liker puffarmene og jeg liker utringingen. Håper bare at mannen er enig. For jeg har planer om å vagge masse i den fremover.

God fredag, godt folk. Hør gjerne på Big Bangs Isabel, en av de vakreste norske sanger noensinne laget. Men så setter du på noe mer muntert for å komme i riktig helgestemning.


Nova haljina Isabel Marant. 
Fina sa stomakom, a mislim da ce biti fina i bez.

BABY BUMP I.

Det der helt utrolige og magiske med denne magen som vokser.
Med et helt nytt, sprell levende menneske inni. Fy søren, for et mirakel!Hvis det slo meg som helt uvirkelig første gangen, er det ikke blitt noe mer forståelig eller virkelig denne gangen heller. Kanskje tvert om. For nå vet jeg at den lille personen som vokser inni meg, og holder meg våken om nettene, vil komme ut og være et helt eget selvstendig menneske. Vil komme ut og være seg selv. Etter å ha vært så heldig å være mamma, med alt det komplekse det innebærer, klarer jeg fortsatt ikke helt å forstå at Una, sterke og sære Una, en gang var en del av meg. Kanskje finnes det kvinner som synes at dette er verdens mest naturlige, åpenbare tilstand. Jeg er ikke en av de. Jeg er ydmyk og forundret over at dette faktisk er mulig, og det vil for meg, selv om jeg lever i det, for alltid representere en av livets store mysterier. 

Det fine med å kunne oppleve det en gang til, er at Una er like overrasket, forundret og spent som meg. Det er fint å dele på denne fascinasjonen. 

Sist jeg gikk gravid, husker jeg at jeg angret at ikke jeg tok flere bilder av magen. Jeg ville huske det for alltid. For man glemmer fort.
Når jeg ble gravid denne gangen, hadde jeg store planer om å dokumentere dette svangerskapet godt. Systematisk. Slik er det ikke blitt.
Men litt mer dokumentasjon enn sist har det blitt allikevel.
Og nå med 23 uker unnagjort, skal jeg i alle fall prøve å dokumentere den siste delen godt. 

La oss se litt på magebilder:


Uke 16: Una har fått ansvaret som magefotografen. 


Uke 17: Det er en liten kul der! Dere ser den, ja?


Uke 18:  Jeg føler meg kjempe gravid i min Missoni omslagskjole​.


Uke 19:  En 17.mai med ny bruktkjole, ny mage og samme mann.


Uke 20: Magen vokser, brukbar garderobe krymper.


Uke 21: Vi er faktisk kommet over halvveis!!, kom vi på tidlig en morgen i mai.


Uke 22: Varm, hoven, sliten og happy.Og nå er vi her. Uke 23 pluss noen dager til. Jeg kommer ut av tellingen hele tiden, og ultralydterminen forvirrer meg ytterligere i måten jeg tenker på. Magen er definitivt til stedet, det samme er kiloene. Nå er det bare gravidbukser som gjelder. Egentlig lever jeg for tiden i kjoler, det husker jeg at jeg gjorde sist også.
Og korte mage topper, selvfølgelig.
Neida. Dette er bare for å tøffe meg for bloggen.
Jeg går ikke i offentligheten kledd slikt. 

I morgen skal jeg hilse på jenten i magen på ultralyd timen. Jeg gleder meg og håper at alt står bra til med henne. 

Slike jedne trudnice. Sedmica 16 do 23. 

DRESS OF A WEEK, 45/52Mens resten av den lille familien min var i Bergen, gjorde jeg som planlagt og tok med min mamma på en skikkelig nytelsefest til teaterbistro Røst.
og det var en nyyyyyyyyyytelse på så mange plan; fra det fantastiske lokalet, utsøkte maten, søte servitørene og det beste selskapet. 
På meg hadde jeg min nye kjole fra H&M. Den kostet kroner 199, og var en skikkelig kupp. Formen, drapperngene og gullbroderinene gjør sitt. Sko er fra Bianco. 

Nova haljina iz H&M. Stare cipale iz Bianca. Za date sa mojom najdrazom mamom.

DRESS OF A WEEK, 43/52I London fikk jeg denne av min mamma.
Litt for kort, men med tykke tights går det akkurat.
Jeg elsker den blå fargen og den hvite sløyfen, og tipper at denne blir flittig brukt i vinter. 

Nova haljinica iz Londona.

DRESS F A WEEK, 44/52.It´s that time of the year. 
På tide å ta frem Sonja Rykiel kjolen min. Den fineste, varmeste, deiligste. Og på tide å sette seg i sofa, for å tilbringe tiden med novemberens Vogue og selveste Bond piken Lea Seydoux. Girl crush de luxe.  

 

U mojoj staroj favorit zimskoj haljini. Sa mojom novom favorit curom. 

COLORS.Med mørkets inntog får jeg et enormt behov for å omgi meg med farger.
Og jeg har et enormt behov å kle meg i farger.
Samtidig ender jeg opp i det samme antrekket dag etter dag, tykk ull i svart-grå nyanser. Big time boring.Jeg har "oppdaget" (Velkommen ca hundre år etter alle andre, Nadja!) Pinterest og sluker inspirasjon. Jeg pin-er og pin-er som en gal.
Samtidig lar jeg meg virkelig imponere over fargekombinasjonene i bloggen til Charlott Pettersen.nå når skapene skal få seg en skikkelig omgang mens Una og Geir er i Bergen, skal jeg skal prøve å tenke litt strategisk i forhold til forskjellige fargekombinasjoner. Og så får vi se om jeg lykkes. Jeg gleder meg i alle fall. Som et lite barn!

SKIRT OF A WEEK, JULY.

Man går litt i surr i ukenummerene når man har sommerferie, så vi kaller det bare summer edition. Jeg fikk meg nemlig et nytt skjørt i Split. Nydelig A-formet, grafisk drøm i rosa, blått, brunrødt og gult. Fra Max&Co. Kan dresses opp, eller ned, slik som her, med en hvit t-skjorte.

Det virker i alle fall at barna likte det!Nova suknja kupljena u Splitu, svidja se mene, a izgleda i curicama. 

DRESS OF A WEEK 25/53. AND A FAMILY PHOTO.Hei! Her er vi aloe all dressed in white og så happy over at det er sol. 

Una har på seg en helt nydelig blondekjole fra H&M, og jeg har på meg Beba sine 80 talls bukser med merkenavn Maniac. 

Legg merke til mellomromet i øverste rad i Una tenner.

Og her er vi alle sammen: 

Hei hei!

Men in white. To smo mi.

DRESS OF A WEEK 22/52.

Noen gangen kommer man til noen hus som rett og slett inspirerer. Som som dette fine huset til Margrethe og Vigdis på Fosen. Med en fargesetting som passet helt perfekt med min Missoni kjole. En perfekt match!
 

Ponekad moda i interijer pasu savrseno skupa. Kao kad smo posjetili Vigdis i Margrethe. Moja Missoni haljina, i boje u njihovoj kuci bili su perfect match. 

DRESS OF A WEEK, 19/52.

Det er fredag, dere, og det har endelig sluttet å regne. 
Denne helgen byr Trondheim på mer enn bare regnvær, tidens første Juba, Juba, tidens første Bryggerekka bruktmarked og de årlige Iladagan blant annet. Alle gode og fine tiltak for byen, så møt opp og støtt opp!

Og i kveld skal jeg ta med mannen på en liten sommerfest i høstværet. 

Her er Dress of a week med liten forsinkelse, og med skjørt istedenfor kjole.
17. mai ble feiret i den nye Hanneli toppen, et enkelt svart skjørt, og perlebånd i håret. Samt en kjekk mann med røde sokker ved min side, som accessory.

DRESS OF A WEEK, 20/52.

Begynnelsen av uke 20 lot solstrålene gi oss et håp om snarlig sommer. Slike sjanser utnytter man til det fulle. Jeg hadde på meg min gamle, lange kjole fra H&M og jeg danset for solen og våren.
Tre dager etter var det full storm med regn. 
Og når det sluttet å regne, begynte det å sludde.Pocetak prosle sedmice dao nam je nadu da je proljece napokon tu. Da to proslavimo obukla sam staru, dugu H&M haljinu i plesala moj happy dance. Medjutim tri dana poslje, dosla je oluja koja je donjela cak i snijeg. Proljece izgleda nije bilo napokon tu...

DRESS OF A WEEK, 18/52.I mammas Lee Cooper skjørt, og hennes håndbrodert tunika. Camper sko på beina. Så deilig med vår!Jeg er så glad for at min bestemor har spart noen av mammas klær til meg.
Får meg alltid til å lure på hva hun fant på når hun var ute på vift.
Jeg tror hun hadde det gøy. I sine altfor korte skjørt, fnisete og vakker, og til ører forelsket i min far. De møttes når hun var 16.

 

U maminoj suknji iz 80-tih i tunici iz 70-tih.
Tako volim sto je Beba sacuvala neke od njenih stvari. Dok ih nosim uvijek razmisljam o tome kroz sta su te kratke suknjice prosle.  

DRESS OF A WEEK, 14/52.

På lørdag tok vi på oss byklærne og gikk ut i vårluften. Små sko og en rød hatt.
Kjolen, som nesten ikke vises på bildene, er en gammel denim favoritt fra Cubus. Kåpen i semska skinn var mammas en gang på 70-tallet. Og accessories besto av en liten gepard og en søt chili fra Drommedar. Vi hadde selvfølgelig med oss mannen også. Han er også glad i rødt.
Det ble en perfekt bydag!Perfektna subota u gradu.
Sa crvenim sesirom.
Gepardom.
I suncem.

BLUE SKIRT.

På lørdag var vi invitert i et middagsselskap. 
Jeg tok på meg det fine blåe skjørtet jeg fikk av Geir og kombinerte det med silke skjorten fra Mary Kate & Ashley for Bik Bok og gull detaljer. Sko i brunt skinn og kraftig såle, er arvegods, og kommer fra selveste Alaia.

Og middagsselskapet, det var en artig affære, vi kom oss i seng i 4- tiden. Man vil jo ikke legge seg når man har det gøy. Derfor var søndag som det bildet nedenfor, litt blurry, kan man kanskje si.U subotu smo bili pozvani na veceru kod dobrih prijatelja. Nosila sam plavu suknju koju mi poklonio Geir og stare cipale koje mi poklonila Beba. 

DRESS OF A WEEK, 12/52.For å feire våren, flyttet en ny kjole inn i mitt skap. Denne vintageinspirerte kjolen kommer fra H&M trendkolleksjonen, og jeg elsker den. Det er at den passer perfekt til den lille grønne cluchen jeg fikk av Geir og Una på Tenerife, er heller ikke å forakte.
Jeg innviet den når blomsterpikene mine var samlet. Og etter det har den vært ut på en sjampisbursdagsfest. 

Og tenk at snart er hagen og verden full av slike fine blomster! Som jeg gleder meg.

Nova haljina, proljetna. Sto pase perfektno sa zelenom torbicom sto sam dobila od Geira i Une.

DRESS, WEEK 11/52. YELLOW.Påsken er straks her, dere, så det passet bra med en gul kjole!

Kjolen er fra Inwear, sko er gave fra min mann og kommer fra den fantastiske Ivan Ledenko.

Uskrs je u Norveskoj sav u znaku zutog. Tako i ja. 

THAT `70s SHOW, WEEK 12/52.


I love, love, L  O  V  E denne beige dressen som jeg fant på Fretex for et par år siden.
Kari-en min måtte sy ut buksen, og nå kan jeg endelig ha den på. Den glir rett inn i sesongens motebilde som er sterkt preget av 70-tallet. Det er ikke slikt at klarer å følge med (motebildet, altså), men denne gangen følte jeg meg faktisk ganske så update. På ørene har jeg min grandtante Dilas 70-talls øredobber og på føttene brune pumps fra Charles Jourdan.
Dressen viste seg til å fungere perfekt som utstillingsåpningsdress, men mer om dette siden. 

Odjelo iz 70-tih, Dijanine nausnice iz 60-tih, i Charles Jourdan cipalice iz 80-tih. Funkcionisalo je super za otvorenje vazne izlozbe.

(ALMOST) DRESS OF A WEEK, 9/52

Uke 9 forble ikke kjoleløs, men kjolestuntet ble ikke dokumenter.
De to skjørtdagene derimot ble det.
Det svarte skjørtet fra Pull&Bear bruker jeg hele tiden!Når jeg skal pynte meg litt ekstra til jobb, har jeg på Jenny Skavlans krage.
Den er kjempe fin til min favoritt mørkeblå genseren.Skjørtet fungerer utmerket til en russisk opera kveld.
Også denne gangen med en krage over en Cubus-bluse. Fra H&M.

DRESS, WEEK 10/52.Nå skjer det!
Solen skinner, dagene er lengre og jeg kan lukte våren i lufta. 
Og det lukter godt, dere!

Emma Sundt har et våropprør på bloggen sin og oppfordrer alle til å male verden i farger.
En fin, fin oppfordring synes jeg.

 En tidlig vår antrekk: Blomsterkjolen fra H&M, sko fra Bianco og hatt og veske fra H&M. 

Dani su duzi i suncaniji.
Haljinica puna poljskog cvijeca. 
Uskoro je tu. 
Proljece. 
Vec se osjeca u zraku.

DRESS, WEEK 5/52, WTIH SOME GIRL POWER.

Dagen etter dagen, er det riktig å vise fram de damene som står mitt hjerte nærmest. 
Dette gjelder, først og fremst, en liten frøken, med stålvilje, klovnetendenser og lik kjole som min.
Men også min bestemor Beba og min mamma Selma.
Jeg er uendelig glad i disse, og alle de andre smarte, sterke og søte jentene som gjør mitt liv bra! 
Takk for det! 

Dragim damama, sretan 8. mart!

DRESS, WEEK 6/52.En gang i tiden, når jeg var yngre, hadde jeg skikkelig sløyfedilla. Jeg hadde glemt sløyfene litt, men kom på min gamle kjærlighet når jeg fikk på meg denne fine kjolen fra Zara.
På føttene har jeg den utrolig behagelige nyttårsgaven fra min mamma, ballerina sko fra et spansk merke som heter Wonders. Så gode å gå i.

Zaboravila sam koliko sam volila mashnice, pa me ova haljinica iz Zare posjetila na to.
Savrseno pase uz najudobniji novogodnisnji poklon od moje mame, spanske baletanke.

DRESS, WEEK 8/52.Denne kjolen minner meg om min pappa. 
Jeg fikk den av han.
Jeg hadde den på meg i hans begravelse.

Siri Nilsen og hennes ord minner meg om overleve for fire år siden.

I går var jeg på hennes konsert i min Lanvin kjole. 

Haljina koja me podjeca na mog tatu.
Za koncert pjevacice cija me svaka rijec podsjeca na mog tatu.
Lanvin haljina za Siri Nilsen koncert.

DRESS, WEEK 4/52.

Denne gaven fra Geir til 33-årsdagen min, må være min all-time-favorite kjole. Den redder de litt gråe hverdagene, den er så comfy, stripete, varm og fin. (Litt som kosekatten Ledenko.) Jeg håper jeg aldri sliter den ut!

Ova Sonia Rykiel haljina bio je Geirov poklon za moj 33. rodjendan. Obozavam je, i zimi zivim u njoj.

DRESS WEEK 7/52.

Jeg savner mer tid til blogging, det å besøke alle de virtuelle vennene jeg liker, og skrible ned tankene mine, og redigere bilder. Tiden strekker desverre ikke alltid til. Jeg har jo lovt meg selv at jeg skal gå i kjole minst en dag i uken, og det har jeg klart å holde. Her er dagens kjole! Lørdag er bydag, og i dag betydde det middag på Ristorantino Italiano med jentene mine. Men før jeg dro, fikk jeg et stort kyss av mannen, som også snek seg inn på bilde.


Kjolen er en salgskupp fra Zara; takk mamma! Utrolig behagelig å ha på, og jeg liker fargekombinasjonene så godt. Brune tight er fra Cubus og sko fra Din sko.


Det begynner å lukte vår i luften, lyset er tilbake, men det er ennå ikke så varmt. Derfor har jeg også på meg favoritt mørkeblå ullgenser fra Shine og den ultimate livredderen fra Cala&Jade.

Danasnja haljinica, sa rasprodaje u Zari. Subota je provedena u gradu sa mojim curama. U zraku vec mirise proljece, ali temprature su jos uvijek ispod nule. Ako nista drugo, postaje sve svijetlije i svijetlije svakoga dana. 

DRESS, WEEK 3/52.

I uke 3 hadde vi det beste besøket vi vet om, og jeg tok frem enda en gammel klassikker.
Denne har jeg ikke arvet, jeg kjøpte den til meg selv på en bruktbutikk det året jeg bodde i Stockholm. Den kostet, så og si, ingenting, men er blitt hyppig brukt de siste femten årene. Så hyppig at den, til og med, måtte repareres.
Den gjør meg alltid så glad og minner meg om det fine Stockholms året
og den fine Stockholms gjengen.

Stara haljina. Iz Stockholma. Sto budi uspomene. 

DRESS, WEEK 2/52.I uke 2 hadde to av de viktigste i mitt liv bursdager, og jeg fikk brukt en silkekjole som betyr mye for meg.Kjolen er arvegods av min grandtante Dila, som så mange andre kjoler jeg eier, og kvaliteten, som resten av hennes kjoler, er upåklagelig. Jeg synes fargekombinasjonene er fantastiske fine, og dette er en kjole som er like fin til hverdag som til fest.
Jeg må bare huske å ta den ut av skapet oftere.Her stylet med vintage belte, og brune Charles Jourdan pumps. Og blå strømpis.

Haljina, sedmice broj 2.

DRESS, WEEK 1/52.Årets første kjolebilde er tatt på Playa de Las Teresitas på Tenerife; en fantastisk hvit sandstrand utenfor Santa Cruz. Fargesettingen på stranden var topp, og jeg falt hardt for disse små stripete garderobepaviljongene. Vi matchet hverandre perfekt.

Kjolen min er fra Lindex sin Holly & Whyte kolleksjon og jeg har brukt den overalt de siste par år. Jeg er jo så glad i striper og denne har mange av de.  Boje na plazi pokraj Santa Cruza, Playa de Las Teresitas, bile su divne. A nasla sam i mog partnera iz snova; svlacionice i ja, bili smo savrseni match. Ja obozavam pruge. U svim fazonima, i svim bojama. Prva haljina ove godine je iz Lindexove Holly & Whyte kolekcije, i ima tonu pruga. Obozavam je.

DAGENS. WATCH MY BACK.

For litt siden hadde vi middagsbesøk, og da er det lov å pynte seg litt.
Jeg elsker plagg med åpen rygg, ofte synes jeg at de er enda mer sensuelle enn plagg med en utringning foran. Så jeg tok på noen gamle klassikere den dagen: en stripete body fra H&M, favoritt skinnskjørt fra Gestuz, gullsmykke fra Cubus og nye favoritt øredobber fra Maria Black. Og så hadde jeg på en et par nye sko: Pedro Garcia sine lakk sko. Jeg tenker at de også raskt kan bli en ny favoritt.

Majice sa otvorenim ledjima svidjaju mi se vise od majica sa velikim dekolteom. Pa kada imamo goste, koristim priliku da se sredim. 

KIND OF FRENCH.
I sommer fikk jeg meg en ny sveis. Kort, kort, veeeldig kort sveis.

Jeg har vurdert det lenge og jeg har alltid vært svak for guttekort hår.
Mange ganger før har jeg prøvd det ut, og med en gang håret mitt vokser seg ned til ørene, begynner jeg å tenke på å klippe meg. 

Så i sommer, uten å si noe som helst til Geir eller Una, gikk jeg inn i min faste frisørsalong i Sarajevo og klipte av alt håret. ( "alt håret" betyr i mitt tilfelle ganske lite, jeg har ikke akkurat så masse å skryte av når det gjelder hår)
Sannheten er at jeg først fikk en litt lengre versjon av kortsveisen, for så å gå tilbake med disse bildene dagen etter og klippe meg enda mer. Geir likte den, Una mislikte den sterkt.

Jeg liker den.
Den krever litt, kort hår gjør alltid det, men jeg synes at den er feminin og flott.
Med rød leppestift og striper, føler jeg meg litt som Jean Seberg. Som i denne søstrene Olsen for Bik Bok skjorten. Syntes at den passer helt perfekt til sveisen. 

Kratki friz, prugice i crveni karmin. Osjecam se kao Jean Seberg, onako malo francuski.

DAGENS: WIDE TROUSERS.Før vi dro på sommerferie, fikk jeg en svart bukse fra HM i gave av min mor.
Den er høy i livet, meget vid og skjuler dermed det meste ( Jeg har gruet meg til sommeren,  siden jeg har lagt på meg en god del kilo i løpet av våren).
Fra å være en kjolejente ble jeg en buksejente uten å se meg tilbake eller angre en eneste gang. Den reddet sommeren. (Kan man nesten si.)

 
Med det fineste tilbehøret, en smilende liten jente.  

Ovo ljeto zivjela sam u crnim, sirokim hlacama. I prezivjela.

DAGENS 06052014

I går hadde vi stranden for oss selv, og vannet var turkist og klart. Men kaldt.
Noen badet, andre så på.
Fint var det uansett.
Livet er helt all right.

Jucer su se neki kupali, dok su ih drugi gledali.
U svakom slucaju, voda je kristalno tirkizna (i hladna) a plaza je pripadala samo nama.
Zivot je sasvim ok.

DAGENS. FOGGY MOOD.
Hei og god mandag! 
Trondheim har i dag ligget under tunge, mørke regnskyer og mystisk tåke. 
Og jeg som bare hadde lyst til at våren skulle uavbrutt vokse seg grønn og sterk. Men så rett frem og så enkelt, skjer vel aldri noe. 

Når våren kommer tenker jeg at jeg skal kle meg i pasteller.
Slik som disse godterikombinasjonene fra Burrbery
Husker du det fine blåe skjørtet jeg fikk av min mann
Det vil passe perfekt til vårlige netter. 
Og nå har jeg fått prøvd det på, og jeg virkelig e l s k e r det. 

Kom våren! Jeg venter.

Med arvet silkeskjørte med broderier, vintage gullsko, og vintage øredobber fra Buenos Aires.

DAGENS 220414.

Gammel skatt ble funnet når jeg ryddet i skapet.
Min grandtante Dila hadde ekstremt mange kjoler, og noen av de har jeg vært så heldig til å arve.
Av og til glemmer jeg de, men jeg blir alltid glad som et lite barn, da jeg oppdager de på nytt. 

Sånn som denne, i fineste blå farge, med mønster i orange og hvitt.
Er den ikke fin? 

Moja tetka Dila imala je mnogo haljina.
Mislim da sam od nje nasljedila ljubav za haljinama.
Sva sreca nasljedila sam i neke od njih.
Na primjer ovu.

I svaki put kad obucem neku od njih, kao da je Dijana sa mnom.

DAGENS 05042014.

Det er ikke så innmari ofte at jeg får tid til å ta et dagens antrekk bilde, (eller at antrekkene er verdte å ta bilde av...), og det er ikke så innmari ofte at Geir og jeg svinger oss sammen på byen heller. 

Vel på lørdag, fikk vi gjort begge deler. Slik så jeg ut før Una ble levert hos nana og Geir og jeg kom oss ut på byen. 

Toppen er fra Isabel Marant pour H&M, buksen har jeg rappet av min bestemor Beba, skoene er mange år gamle og kommer fra Bata, og de havnet nesten i Fretex svartsekken, men så leste jeg denne og beholdt de. Vesken er arvet vintage, og det samme er sølvarmbåndet og øredobbene.

 

Og jenten, hun er min, og bare min, og hun er fin.

Subotnja garderoba. Nesto novo, nesto nasljedjeno i staro, i jos nesto jako slatko. Una. 

SANTA BABY.

Av og til kan jeg kjenne at jeg ikke er helt i kontakt med meg selv.
Utfordringene på jobb, savn, tidsklemma, en unge som fortsatt kan få trassanfall uten advarsel på forhånd, forventningene som andre eller jeg selv legger på meg, stress, følelse av å ikke strekke til og nakkemuskler som er umulige å strekke ut.
Samtidig som man holder masken og smiler fint. Samtidig som man spiller en rolle. En rolle som til tider er så avvikende fra kaoset i meg, at den kan være vanskelig å spille. 
Slik er det.
Av og til.
Men med mine nærmeste, da slipper jeg masken ned. De får se tårer. Jeg kan sette ord på frustrasjon eller følelsene før de vokser seg altfor store. Jeg kan være urimelig (også), og samtidig ikke bli dømt. 
Og de får meg til å føle meg elsket, til å føle en enorm nærhet. De får meg til å le. 

Disse totalt tullete julebilder legges ut i anledning SAVNER-DEG-MIN-KJÆRE.
Geir er i Bukuresti frem til lørdagen, og dagene er litt mindre morsomme uten han.
Heldigvis har vi nana og Beba som stepper inn, steller for oss og underholder oss.
Una og jeg er noen virkelig heldige jenter.

P.S. Ja, så var det antrekket... Geir utkledd som fjøsnisse på Løyning. Jeg har på meg skinnskjørt, prikkete strømper og Ingunn sin hvite trøye. (Slik blir juleantrekket når man forveksler kofferter og finstasen forblir på Flesland.)


Geir je u Bukurestu, i vec nam nedostaje. Dani su manje zabavni bez njega. 
Lude slikice su snimljene na bozicnu vece, kad je Geir bio Djeda Mraz za djecu sa imanja. Santa baby. 

DAGENS 030214.Ganske så mandagspepp og klar for en ny uke!
I kort svart kjole fra Bik Bok, rutete skjorte fra Buenos Aires, hvite, tykke strømper ( det er kaaaldt ute!) og nye sko fra B&Co som jeg liker skikkelig godt.
Det røde flettebelte har tilhørt min bestemor Beba.
Ha en finfin mandag!Spremna za ponedjeljak!

....AND A HAPPY NEW YEAR...

I går tok på oss de fineste klærene og tilbrakte kvelden sammen med den nærmeste, og kjæreste, familien for å feire inngangen til det nye året.
Jeg er håpefull, som alltid. Gleder meg til å fortelle dere om mine planer (og drømmer) i 2014.

Og jeg (og vi) ønsker deg alt det beste i året som akkarat har begynt! Hurra for 2014!Juce smo se sriktali i najeli, i dobili finih poklona, i nagledali vatrometa, i bili sa najdrazim osobama na ovom svijetu.
Ja se iskreno nadam da ce ova, tako svijeza, godina biti dobra, i za tebe, i mene, i sviju nas.
Nek nam bude sretna! 
Unas kjole er gave fra Keka og Vlado i USA, og er fra Janie and Jack, som lager utrolig fine barneklær. 

DAGENS 311213.

Det er fullstendig fred i huset.
Geir er på jobb, Una lager nyttårskort. 
Jeg har llama ull mot huden, te i koppen, jazz på øret og Vogue i hendene.
En 4-meters sofa å boltre meg på.
Og rød sløyfe i håret, så klart. 

Dette får bli årets siste dagens.
Måtte det bli mange flere i det nye året.Totalna tisina u kuci i zadnja outfit trivia za ovu godinu. Sa crvenom masnicom u kosi. 

DAGENS, A NEW SOFA AND AN OLD CECILIE MELLI DANCING DRESS.Hva gjør man når man har fått ny sofa som man digger skikkelig skikkelig skiiiiiiiiikkelig mye? Og som er F I R E meter lang!
Man tar på en av de fineste kjolene man har, setter på den beste musikken man vet om og danser av glede! Spa og julebord neste!
God fredag! 

Nova sofa.
Mora se proslaviti sa jednim malim plesom. 

EMILY´S THIRD, FOURTH AND FIFTH.

Vi fortsetter med hele tre (okey da, egentlig to, eller kanskje til og med, en og en halv) luker i julekalenderen til fine frøken Dahl.

Luken 3 skulle avsløre hva jeg ønsker meg i julepresang.
Sanheten er at jeg har altfor mye av alt.
Så i år, så er det greit å bremse for min del, tenker jeg.
Jeg har fortsatt mange bøker til gode i min egen bokhyllen å lese. Jeg har altfor masse klær jeg ikke rekker å gå med. Jeg har kokebøker og mat i kjøleskapet.
Og jeg har funnet ut at ting ikke gjør meg lykkelig. ( Hallelujah!) Det er nesten slikt at jeg vurderer kjøpestopp til neste år.
Men mange, altfor mange andre trenger helt livsnødvendige ting, som mat for eksempel.

Luken 4 var et skikkelig lurt spørsmål, nemlig dette: Hur du får dina kläder att hålla längre?
Jeg hadde fryktelig lite fornuftig å svare på akkurat dette, men jeg lærte masse av å lese de andre svarene. Trenger du å tips, er det bare å se på kommentarene under Emilys luke 4. Masse nyttig der!

Luken 5 skulle avsløre hvilket plagg får meg til å føle meg sterk.
Jeg kommer jo langt fra Norge og er en jente som liker seg best i varmen. Vinteren er blitt noe av det verste jeg vet. Når jeg fryser, glemmer jeg alt, i alle fall hvordan jeg ser ut. Men i det siste har jeg funnet meg et par-tre plagg som får meg til å føle at "dette overlever jeg, lett". Og da blir jeg stolt over meg selv og føler meg, kanskje til og med, litt sterk.

Det er viktig å ikke fryse på beina. For noen vintre tilbake, kjøpte den fine mannen min et par selskinnsko til meg. Beste gaven, ever, uten tvil! Jeg lever i de gjennom hele vinteren, og synes at de er fine.
Min svigerinne Siri, har stikket en deilig grå hals og hårbånd i tjukk ull til meg. Jeg elsker de og er evig takknemlig.
Og i fjor fant jeg en genser i de nydeligste grønne toner, som er varm og som får meg til å tenke på tøffe Sarah Lund og på at jeg kan klare alt.Zimska uniforma je tu!

EMILY´S SECOND.02. desember var en ikke dag, men igår derimot, den 04. var en stor dag. Burs- dag. Og her venter vi på gjestene fra barnehagen. Jeg har på meg et skjørt som sikkert er 20 år gammel, og nye øredobber fra Gina Tricot. Mens Una, femåringen min, har pynta seg med ny kjole fra Lindex( de har så masse fint for tiden!) og finfine sko. Vi er glade. Og spente foran den store festen.

Danas nam je divan dan. Sredile smo se i cekamo goste. 

EMILY´S FIRST.

Fineste frøken Emily har startet årets julekalender, og selv om jeg fortsatt har til gode å avslutte hennes fjorårets, drister jeg meg til å bli med. 

1. luken handler om noe så vanskelig som å beskrive sin stil.
(Jeg tror at desember må være den verste måned å bli stilt det spørsmålet.
I alle fall er vår situasjon for tiden kaotisk; etter måneder med oppussing, føler jeg at jeg har ingenting å ha på meg, og jeg har konstant panikk om morgenen.
Jeg får heldigvis på meg noen klær daglig, men vi kan vel ikke snakke STIL akkurat...)

Allikevel er jeg en av de som synes at mote og klær er både artig og viktig. 
Jeg liker at this is what makes us girls.

En vakker kjole, eller en kåpe kan være en kunstverk i seg selv. Eller godteri.
Fra tidlig i tenårene, har jeg brukt sparepengene mine på Vogue ( og samlingen er fortsatt i vekst) og når internett kom til verden, brukte jeg natt etter natt til å sjekke ut kolleksjonene og drømme meg vekk.

Jeg har aldri brukt mye penger på merkeklær. Merkene i seg selv er uinteressante, selv om jeg hadde skikkelig våte drømmer om denne kjolen til bryllupsfesten. Jeg har vært heldig å arvet en fantastisk samling. Jeg liker det gode håndverket mange av de gamle klær innehar.

Jeg setter stor pris på alle de fine kjolene ( og skjørtene) jeg har arvet eller samlet på i løpet av årene. De står klare i skapet, og venter på neste anledning, og jeg håper at Una kommer til å sette pris på de når hun blir stor. 

Jeg liker måten klær er minner. Brudekjolen henger fortsatt i skapet. Det samme gjør mine aller første dr.Martins sko. Jeg samler på disse minnene.

Jeg liker måten klær kan sette meg i en bestemt stemning.
Hvordan de kan forsterke måten jeg føler meg på.


Hvordan man kan iscenesette seg selv.


Eller skape stemninger gjennom måten vi kler oss på.


Er jeg lei meg, kan jeg velge å spille på lag med følelsene,  Få meg til å føle meg mindre alene.


eller få meg til å føle meg bedre. Jeg er ikke redd for å bruke farger.


Kjoler gjør nesten alltid det; Får meg til å føle meg bedre. 


Jeg trodde lenge at jeg bare kunne gå i kjole. Men, i det siste, har også bukser fungert.


Det siste året har jeg faktisk, stort sett, brukt bukser.


Kanskje har det med den store, lille jenten å gjøre. Eller med været i Norden... 


...For sommeren er fortsatt forbeholdt kjoler. 


Og alle de finfine skoene med høye heler, må vike for praktiske skotøy.


En annen ting som kan få meg til å føle meg bedre, er håret. Det har lenge vært ca. sånn som det her.
Og nå er det snart på tide å ta en ny runde med fornyelse. Kanskje blir det en liten crop igjen? 


Jeg vet at min stil har forandret seg veldig med å få barn.
Jeg har mindre tid til meg selv og jeg har et annet fokus nå enn før.
Jeg har dårlig tid om morgenen og første rekke kommer alltid ullklærene til Una. 
Jeg er glad for det. Det gjør absolutt ingenting.
Og det ufattelig kule med å ha barn, er at jeg helt lovlig kan gå med krone og sløyfe i håret, på en helt vanlig dag!

 For mer av den forvirrede stilen min, klikk her og her.

(VALG) DAGENS 09092013.


Hei. I dag er en viktig dag, og jeg håper at du har gjort plikten og brukt stemmeretten din. 
Jeg gjorde det rett over klokken 9 i dag tidlig. Iført Bebas, min bestemors, ullbukse og silkeskjorte.

Godt valg!

Election day! Danas glasamo. Od glave do pete obuceni u Bebinu garderobu.  

FAMILY PHOTO 120713.Mens store deler av dagen tilbringes med minimal bekledning, er kvelden forbeholdt behagelige klær etter at bikiniene tas av og saltet dusjes av. Far går for svart, eventuelt mørkeblått, med nye italienske mokasiner, mens jenter kjører både sølv og rødt i skoveien. I klesveien går det utelukkende i kjoler. Så det så.

Håper sommeren er kommet til deg også!

 Dok su dani provedeni sa minimalno odjece, veceri donose vise stila. Kad skinemo kostime i isperemo sol iz kose, mi cure uskacemo u haljinice, dok se tata drzi tamno plave bolje.DAGENS 20062013.

Det fine med sommer er at det er sååååå mye letterre å komme seg ut på vift. Og så er det så lett å bruke farger! Om vinteren har jeg en tendens å bare ville kle meg i svart, men når solen titter frem blir jeg (over)modig når det gjelder fargemixing.

Her er jeg i bestemor Bebas 80-talls favoritt bukse. Armbåndet er også hennes. T- skjørte er fra Mango. Sko er vintage Charles Jourdin. Øredobber er en evig favoritt fra Buenos Aires, samme som her.
Vesken min oldetante Dijana sin. Jeg lurer på om hun også pleide å ta den med på vift på 60-tallet.

Kada dodje ljeto ja kao da se probudim. Zimi bi samo spavala i oblacila se u crno, a kad sunce zasija postanem jako hrabra u kombiniranju boja. I samo bi bila vani.

Hlace i narukvica su Bebine, tasnica je Dijanina, cipale su nasljedstvo iz Svice a majca je kupljena u sarajevskom Mangu. 

RETT OPP OG NED.


Janet & Janet i lakk, Aerosoles i sølv og Fila i sjokkrosa.

DAGENS 010613.For litt over en uke siden  ble vi invitert til Line og Torkel. Der ventet Charlotte og Torstein, bobler og reker og hvitvin, masse latter og fantastiske stiltips. For det finnes ikke to stiligere damer i Trondheim by enn disse to, Line og Charlotte.

Jeg hadde på meg buksedressen fra H&M, vintage øredobbene fra Buenos Aires vintage belte fra Fretex. Og skoen, åh skoene, gleder jeg meg å fortelle mere om... 

 

 

Prosli vikend bili smo pozvani na veceru kod jako stylish prijatelja, pa smo i mi pokusali da se sredimo. 

DAGENS 170513.

Ninchen, this one is for you.Selveste nasjonaldagen kalte selvfølgelig for nasjonaldrakten, og besta med tantene i Hardanger sørget for at Una så veldig fin ut denne 17. mai, også. Og hun så litt blidere ut også. Jeg, på den andre siden, i mangel på bunad, stolte på en hvit Bruuns Bazar kjole og blå vintage jakke og strømper. Hjertevesken var også med. Og glemte jeg å nevne at solen skinte non-stop???

 

Norveski dan drzavnosti proveden je na suncu. A neki clanovi porodice obukli su norvesku nacijonalnu nosnju ( nasljedjenu od Unine beste iz Hardangera) dok su neki dan proveli u bijeloj haljinici. Sunce nam je, u svakom slucaju, dobro stajalo.

SOS. HAIRTROUBLE.

Jeg skal til frisør i morgen. Og ennå har jeg ikke bestemt meg hva utfallet skal bli. Dette er noe Maria så treffende kaller for first world problems. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for å kjøre en Karlie. Men så nevnte Tuva kort hår, og Guro sendte meg et bilde av Emma Watson, og jeg ble plustelig i tvil... Savner jeg det korte håret, litt? Ja, jeg gjør det. Men det gjør jeg jo alltid, jeg kommer til denne lengden, men utålmodig som jeg er, kommer jeg aldri lenger.. Så "det store" spørsmålet er som følger:

DETTE:eller DETTE:

Svarefrist kl.11.00 imorgen.

Jedan Karlie bob ili kratki Pixie, sta mislite? 

DAGENS 010413.Det er slutt på påskeferien. Og det er slutt på to av mine favorittplagg.
Men godt brukt ble, og de ble elsket.  Jeg er nemlig en av de som knytter mye følelser til plagg jeg går i. Klær er minner.
Blusen kjøpte jeg på den magiske reisen til Marrakesh i 2008, noen få uker før jeg fant ut at jeg var gravid med Una. Den fikk meg alltid til å huske Marrakesh og til å tenke på våren.
Ullskjørtet er fra Mette Møller og er kanskje det plagget i garderoben jeg har brukt mest. Og nå er det altså blitt slitt ut. Så nå trenger jeg et nytt et skjørt. Forslag?

Men to nye ting har fått lov å entre den overfylte garderoben min. Nye sko fra Alberto Fermani og øredobber fra Cecilie Melli.
Og så har lyset entret livene våre.
Og for å feire at slutten på noe er begynnelse på noe annet, poserte jeg så fint med en tulipan. Og kanskje fordi jeg ikke fant på en bedre 1.aprilspøk.


To be or not to be.

Dvije jako drage stvari u mojoj garderobi, ovaj uskrs dozivjele su svoj kraj. A ja, koja sam toliko emotivno vezana uz moje krpe, morala sam ih jos bar jednom fotografisati. I to jos ovako dramaticno, sa tulipanom. A kraj jedne stvari(u ovom slucaju dvije: suknje i bluze) znaci pocetak druge. Nove cipe i nausnice dospjele su do mene. I proljece je ovdje. Ni to nije lose.

DAGENS 110113.

Årets første dagens er egentlig en gårsdagens. Da hadde mannen bursdag og vi skulle på date. Og da måtte jeg jo pynte meg litt.

Blusen er fra Vero Moda. Og så var det nye skjørtet, da. Det er fra Maria Westelind og er mitt første nettkjøp fra utlandet. Det er i ull, og det passer bra i disse kuldegradertider, i perfekt grå farge og perfekt fasong. Love it! Jeg tror det blir mitt nye hverdagsplagg, det. Men siden gårsdagen var festlig anledning, måtte jeg piffe opp antrekket med øredobber fra Frøken Dianas Salonger og ordentlige glitre sko.Nova suknja, nova ljubav.

FASHION REVIEW, YEAR 2012.

Har man først en blogg, så bør man ha en fashionblog, eller hva?
Jeg synes det. Haha.
Så her er et utvalg av kjoler, busker, topper, sløyfer og danser som har preget 2012.
Vi håper 2013 blir et enda mer stilfull år!

Og her er et tilbakeblikk til 2010.

Kad vec imamo blog, to mora biti fashion blog. So here we go, haljine, suknje, masnice i plesovi 2012. Nadamo se da ce 2012 biti jos vise fashionable.

DAGENS 271012.
Enda en Missoni kjole. Finfin er den. (Litt kort, hadde kanskje pappa sagt, men fin.)
Nå har jeg forresten klipt håret. Frisøren= Nermin, satset på krøller, så vi får se om jeg får det til hjemme-alene. 

Jos jedna Missoni haljinica. Malo kratka, ali puno fina.

DAGENS, 111112.

I Paris var jeg utstyrt med Oxford sko, Zorro capen, Sonia Rykiel kjole og en liten blå kartbok. Men fineste tilbehøret jeg hadde, var nok Maren ved min side.

Pariska uniforma; Zorro kaput, Oxford cipallice, plava knjizica sa kartom Parisa i fina gospodjica Todal.

GREAT EXPECTATIONS.

Her får du en forventningsfull og meget spent forlover fra forrige torsdag/ fredag.
Like forventningsfult og spent ( kanskje alikevel litt mindre...)  er jeg nå, for helgen tilbringer jeg nemlig i Paris med Maren.

Paristips mottas med takk!

Photobucket
Begge blusene er fra Vero Moda, fløyelstightsen er fra Vivikes og jeg tar den ikke av meg. Så god er den.

Uzbudjena kuma, proslog cetvrtka u Oslu. Ovaj cetvrtak, opet sam uzbudjena, jer vikend provodim u Parizu, sa Maren.

DAGENS 121012.

Har dere fått med dere noe fra den nye Missoni kolleksjonen for Lindex? Det har jeg!
Den kom til butikkene på bursdagen min og jeg skaffet meg blant annet denne omslagskjolen. Jeg elsker mønsteret. Og jeg elsker fargene. Skikkelig fine høstplagg. Og burgunder skoene fant jeg til kroner 199 på Din Sko. Det kaller jeg et kupp. De holder sikkert ikke lenge, nå som snøen kommer, men fine er de.
P.S. Dagens trivia.
P.P.S. Jeg har forresten lyst til å gjøre noe med håret. Men jeg har bestemt meg å ha is i magen og vente til etter bryllupet. Som forresten er så fryktelig snart..Nova Missoni haljina. Nove lakane cipalice. I stara, stara, prastara frizura sa kojom uskoro treba nesto ciniti.

KAFTAN.


2008. Med en spire i magen. Og i en kaftan som nå kan bli din.

Da jeg fant ut at jeg var gravid, gikk rett ned fra Gløslegesenter og til StellaSnella på Bakklandet og kjøpte meg en nydelig vintage kaftan.
Den skulle jeg bruke om sommeren og se fin ut når magen begynte å vokse. Jeg kom meg ikke til Bol som gravid, så kaftanen ble ikke brukt, men jeg har sporadisk brukt den i somrene som kom.
Den siste sommeren ble den ikke brukt, for selv om den er nydelig, er den lite praktisk å løpe i( noe man ofte gjør etter en treåring) Så nå rydder jeg i skapet, og den kan bli din.
Flere finfine burgunderting prøver å finne et nytt hjem, blant annet lakkballerinas, en søt blomstrede kjole og vintage fløyelsbukse.   

DAGENS, O20912.


Unas kjole er helt ny, sydd og kjøpt til en billig penge i Venezia. Super søt gammel dame sto for kreasjonen, og på kjøpet følgte både godteri og klem og kyss. Liker kjolen så godt.
Liker min også veldig godt. Den er fra Vero Moda og verken klem eller godis følgte med, men det får så være. Sandalene er i neonrosa og fra See by Chloe.Venecija je bilo vrijeme za haljine!
Unina skroz nova, kupljena u Veneziciji. Uz nju su pratili poljupci i slatkice slatke, stare tete sto ju je sasila. Nije losa, zar ne? Moja je iz Vero Mode, a ni bomboni, ni poljubci nisu bili dio deala.

DAGENS.Datteren er blitt like glad i kjoler som sin mor. Og hun har begynt aa posere. Big time. Umulig aa faa tatt et naturlig bilde av barnet lenger. Det kunne vaert verre. Som for eksempel den nye hamsteren som er umulig aa slaa av og som foelger med oss overalt. Neste trekk- ta ut batterier.
P.S. Min kjole er fra Lanvin. Jeg glemte den paa Bol i fjor. I aar skal den pakkes og tas med til Norge.

DAGENS.

DAGENS.

Dagens, som ikke er dagens.
For idag så blåser det og det lyner og det tordner og tankene våre med alle i Norge.


I HEART STRIPES- DAGENS.Jeg leste i nyeste Costume at Alexa Chung elsket den enkle stripete kjolen fra Vero Moda kolleksjonen. Vel vitende at hun får millioner for å si akkurat dette, gikk jeg rett i butikken og kjøpte den. Sucker for reklame som jeg er..
Men jeg tror frøken Chung har et poeng: striper er det fineste som finnes om sommeren.Inspirisana gdjicom Chung, kupila sam si novu haljinicu na pruga. Sad mi jos samo fali ljeto.

CHERRY BLOSSOM GIRLS.


Pretty garden? Check.


Cherry blossom tree and cherry blossom girl?  Check.


Pockets? Check.


Newly washed hair and new haircuts? Check.


High heels and dresses? Check.


Great girlfriends?- Check.


Great fun?- Oh, yeah!
Takk for igår mine fineste. <3

DAGENS 300512

Denne fine H&M kåpen fikk jeg av mammaen min til Nytt År. Og nå, når våren endelig er her, kan jeg starte å bruke den. Jeg har gledet meg til det. Jeg liker den. Stoffet, A- formen, lengden. Jeg tror at vi kommer til å ha et langt og godt vennskap, kåpen min og jeg. Bare solen fortsetter å skinne...

P.S. Una har begynt å rappe til seg øredobbene mine og vil gjerne ha de på. Vi har en diskusjon gående hjemme om når det er ok at barn får hull i ørene? Jeg fikk det veldig tidlig, for det var veldig vanlig i Sarajevo. I Norge tror jeg situasjonen er anderledes. Hva synes du?Novi kaputic dobila sam od moje mame za novu godinu. Podsjeca me na moju Dijanu, na 60- te i London. Jako mi se dopada. Jedino mu fali sto sam zavisna od sunca da bih ga mogla nositi. Nadam se da ce me vrijeme posluziti.
P.S. Una je pocela nositi moje nausnice. Trenutno diskutujemo da li da joj dopustimo da ljetos probusi usi. Geir misli da je jos uvijek prerano, ja mislim da je krajnje vrijeme...

DAGENS 300512.
Dagens: Vintage blondetopp, arvet skjørt, Oxford sko fra Din sko. Hesteskosmykke er min farmors.

I går skulle vi se på denne perlen av en eiendom. Ikke for å kjøpe, bare for å se og beundre. Gården har vært i samme familiens eie siden 1800-tallet, og jeg gledet meg veldig å tite innom den høye porten. Når vi kom dit, var det så merkelig stille, altfor stille for en slik en visning å være. Megleren listet seg på tærene ut av stuen og fortalte at Saxsenborgs 87-år gamle eier hadde ombestemt seg i siste liten, en halv time før visningen skulle starte. Han kunne ikke selge sjelen sin, hadde han sagt.  Jeg fikk et glimt av denne gamle mannen, sittende i sitt hjem, det eneste hjemmet han kjente, og jeg syntes det var riktig, rørende og vakkert. Etter at krigen gjorde at vi måtte forlate vårt hjem, har jeg sluttet å binde meg til eiendommer og eiendeler. Men dette kunne jeg skjønne. Et slikt hjem er ofte ens sjel. Og hvordan kan man selge sjelen sin... 
Så til gårsdagens dagen. Jeg føler meg litt som en ballerina og muligens ble jeg litt inspirert av Una. Jeg vet i alle fall at hadde jeg bodd på Saxenborg, hadde jeg gått kledd slik som det mye, mye oftere.
Saxenborg gård fra 1812, bilder er fra annonsen på finn.

Juce smo isli pogledati Saxenborg imanje. U istoj je familiji jos od 1830 godine, i pola sata prije pocetka prodaje, 87-godisnji vlasnik se predomislio. Ne mogu prodati moju dusu, rekao je. U potpunosti je shvatljivo. To me je jako dirnulo. Jos od rata u Sarajevu, pokusavam da se ne vezivam za materialne stvari. Ali cinjenica je da je dom jako vazan. Vise o tome razmisljam sad, gledajuci Unu kako odrasta i znajuci da je prva sjecanja koje ce je zauvijek pratiti vec stekla. I da voli nasu zelenu kucicu uz tramvaj. Da je to njen dom, kuca njene duse.

DAGENS 220412.

Ny genser fra H&M. Jeg liker den. Fargene. Det grafiske mønsteret. Vi prøvde å deschifrere mønsteret under en middag forrige fredag. Noen påsto de fikk det til. Novi djemper iz H&M-a. Svidja mi se. Boje. Grafika. I to da savrseno pase uz moj Tito plakat.

DAGENS 160412.Jeg hadde skap-vår-rengjøring i påska. Det resulterte i to store sekker som Fretex fikk, en del nye ting i eplabutikken og gjennoppdagelsen av gamle skatter. Som f.eks. dette skjørtet jeg arvet etter bestemor. Skikkelig schoolstyle. Og det funker bra som everydaystyle også.


Poloneck fra BikBok, hvite ullstrømper, Oxford sko fra Din sko, veske etter oldetanten og skjørt arvet av bestemor Beba. Og farmors hestesko gullsmykke. Jeg er så glad i disse tingene som jeg får bære med meg videre. Det er som om de menneskene som eide de, blir med videre også. Det er en fin tanke.

DAGENS 140412.Jeg har ikke vært så flink med verken challengene eller everyday outfit postene, men snart kommer det flere på rappen. Og påsken, og Levangerhelg og Tyrkiaturen. Snart.
Men nå skal jeg se på siste solstråler gå ned, vekke Geir som har sovnet med Una, og bare kose meg. Håper du har planene klare for en finfin lørdagskveld.

P.S. Den hvite blondetoppen er vintage, svarte kjolen er ny jobbfavoritt fra BikBok og skoene er bestemoren sine. Smykket er dette.Crna haljina novi je favorit za svakodnevnu garderovu.  Cipkana majica je vintage. Cizmice su Bebine. A Bebana danas leti za Sarajevo.

DAGENS 160312.En enkel dagens på forrige fredag.
Mammas fløyelsskjørt(klikk her for å se det på mamma) fra 70-tallet og bestemor sine knytesko. Favoritter begge. Både fordi de er fine og fordi de betyr masse. Og skjorta? Den er den samme som her.

Har du noe du har arvet i skapet som du bruker aktivt?
Jeg går nesten til daglig med arvegods på meg. Det får meg til å tenke på de som har båret på disse klærene før meg. Og jeg synes, rett og slett, at kvaliteten på klærene, før, var bedre.Prosli petak. U maminoj suknki. Bebinm cizmama. Samo je kosulja nova. Ponekad mi se cini da je odjeca prije bila puno kvalitetnija. A nositi nasljedjene stvari uvijek me podsjeca na drage ljude sto su ih nosili prije mene.

DAGENS 050312.

Det "lune" trønderske vår været  tillater ikke småsko ennå, så jeg har vært nede i kjelleren og funnet mine gamle Dr. Martins sko. Det var ikke bare skone som kom opp fra kjelleren, med de dukket en haug med minner opp. Det er minst 10 år siden jeg sist hadde de på meg. Jeg husker at jeg hadde spart lenge for å kunne kjøpe de- De var jo rådyre!!! Og brukte lang tid på å bestemme meg for fargen, men måtte til slutt ha de mørkegrønne for jeg ville at skoene skulle matche håret mitt. Jeg syntes at mørkegrønt hår var det absolutt fineste man kunne ha. Haha. Jeg syntes også at gutter var det fineste man kunne ha, og forelsket meg lett.
Ingen kunne allikevel måle seg med Kurt Cobain, selv om han var død.
Heldigvis er ikke håret grønt lenger, selv om jeg kan absolutt venne meg til å bruke de gamle skoene igjen. Men med en gang snøen forsvinner, hopper jeg inn i småskoa.

Jeg synes at det er litt artig med disse hverdags-outfits postene, hva synes dere?


Vintage shorts; genser fra Cubus.


Fantastisk hals som min flinke svigerinne Siri strikket til meg i julegave.


Og gode gamle Dr.Martins.

Dobre stare Dr.Martins cizme. Toliko sjecanja vezano je za njih.

DAGENS. 03032012.Dagens. (Og gårsdagens.) Solen skinner og årets stripegenseren fra Zara er hentet frem. Striper betyr vår, striper er tidløse, striper er fint. Det som også er fint, i tilegg til helg, lys og sol, er Brage og Vetle og lørdagsgrøt, Ilapark og vafler på Brannstasjonen, Gunhilds smil, rent hus og Una.

En hyllest striper finner du her.

Sunce sija, a kad sija sunce nema bolje odjece od jednostavne prugaste majice. Jos prugica ovdje.

DAGENS.220212.

Har dere sett bloggen til Kendi Everyday?
Den er til finfin inspirasjon for oss som verken har tid, stil eller lommebok som damene i de kule gatebloggene. Kendi hyller hverdags clothing. Jeg sier Hurra for det!
La oss piffe opp hverdagsgarderoben.
Min dagens består av skjorte fra Zara, lilla vintage skinnskjørt, pistol boots lookalikes fra Bianco. Smykke er fra Cubus (elsker det) og fairtrade roser er fra Mester Grønn. Nå skal jeg pakke!

Inspirisana blogom Kendi Everyday.

NEW BOOTS.


Unas nye bystøvler. Så nå kan hun gå på caféen lørdager. Fra Zara. 

De forrige bystøvlene ble brukt masse. Men nå er de for små.

Unine nove gradske cizmice. Za subotnje izlaske u kafic. Nadamo se da ce je posluziti kao prosle, koje su iznosane do maksimuma.

SUNSHINE DRESS.

For litt siden var jeg så heldig å vinne Ingrid Riddevolds Solskinns kjole. Heldige, heldige meg. Jeg har eeelsket alt super flinke Ingrid lager i årevis og Una har nytt godt av min kjærlighet til de søte småkjolene til Ingrid. Og nå fikk endelig mora også svinge seg rundt i en drøm av en gla`kjole.
Åh, Ingrid, du er flink, og jeg går med dine kjoler anytime.Jeg er en ordentlig kjole jente, noe vennene mine tydligvis vet. Til bursdagen min, fikk jeg denne fine boken av Marianne. Og nå lurer jeg på : Hvilken er din favoritt kjole; drømmekjole eller reallife kjole?

(P.S. Og har du lyst på en ny kjole(eller sko... eller jakke..), sjekk Epla butikken min. Den oppdateres forløpende, jeg har stor opprydding på gang...)

P.P.S. Jeg fant også ut at solskinnskjolen matchet interiøret i Unas rom perfekt. Den gjør meg glad! Det gjør selvsagt Una også.Sunshine dress, fantasticni rad telentovane Ingrid Riddevold. Sada i Una i ja mozemo plesati u Ingriinim kreacijama.

ORANGE DRESS.

Å ha en lysende oransje kjole i høst garderoben hjelper på humøret i høstmørket. Spesielt når den har utsøkt detaljering. (Og fantastisk pris- kr. 75 på salg!) Å vite at fineste oldeBeba kommer på overnattingsbesøk hjelper også på humøret i høstmørket. 
Kos dere i helgen, alle sammen.

I LOVE WEDDINGS.

Det er få anledninger som slår bryllup.
For det første feirer med kjærligheten, og det finnes jo ikke noe større i livet enn kjærligheten.
For det andre får man lov å pynte seg skikkelig, og det er da også ganske fint.

Siri og Lars, Oslo 02.08.2008.Kari og Aslak, Dombås 09.08.2008.Marit og Koco, Buenos Aires 06.11.2009Monica og Lado, 08.09.2010Lillian og Tor Christian, Oslo 02.04.2011Lea og Rock, Zagreb 30.04.2011Ragnhild og Olav, Oslo 10.09.2011
Obozavam vjencanja.
Kao prvo slavis ljubav, a nema nista vece od ljubavi. I jos plus uvijek obuces najljepse haljinice koje posjedujes. <3

SHOES, FLOWERS AND SUN.Idag har det nesten vært sommer i byen igjen.
Og når det er sommer, da kan man gå i nye platåsandaler. De er fra Janet and Janet og jeg fikk de nesten gratis på salg på Bello.
Una har selv valgt sine nye Converse. De er gule og rosa inne, og skikkelig kule. Min pappa gikk alltid i Converse sko og kjøpte første par til Una når hun var 6 måneder gammel. Jeg lovet meg selv å fortsette den tradisjonen.
Og nå når vi er så godt skodd, satser vi på sol i morgen også.
Danas nas je sunce obradovalo. A kad sunce sija, mogu se nositi moje nove sandale i Unine nove sarajevske starke. Dedo joj je kupio prvi par kad joj je bilo tek 6 mjeseci. Ja sam sebi obecala nastaviti tu tradiciju.
I sad kad imamo tako finu obucu, nadamo se suncu i sutra.

TITT-TEI.Jeg hopper i dusjen nå. Bare så det er sagt. Men her er håret. Det er enda finere når det er nyvaska. Altså om en halvtime. Skulle ønske vi hadde et badekar. Virkelig.
Skulle ønske de ikke rev San Zhi Ufo husene. Fascinerende. Virkelig.

Nova frizura, koja je jos puno, puno ljepsa tek oprana. Zato skacem u tus. 
Kako bi voljela da imamo kadu...
I voljela bih da nisu srusili ove UFO kuce u Tajvanu...

PIXIE.Har jeg fortalt at jeg har klipt meg kort,kort,kort?
Og at Jean Seberg og Audrey Hepburn må ha vært verdens fineste med kort hår?
Mia Farrow kommer på en sterk 3.plass. Det er mange fine damer med kort hår, synes jeg. Så nå er jeg en av de. Fin. Med kort hår. Hah.Kratka kosa uopste nije losa stvar. Inspirisano mojom frizurom. Hah.


TERRIER, GRILLED FISH, RED RIBBON, RED WINE AND VERY GOOD FRIENDS.
Kjole: H&M. Elsker den!

På fredag var det dags for en ny fest. En ny kjole skulle på, terriers rød sløyfe matchet jeg med rød sløyfe i håret. Og straks satt jeg i en bil til Lilleby og til en finfin gjeng.


Nina&Sevrin og Bjørnar ventet der. Først så vi på verden.


Og så, så vi på den fantastiske utsikten over Nyhavna.


Det var Kristen og Marit som inviterte. De lagde magi på kjøkkenet som heldige oss fikk servert.


Dette var forretten. En tonn fantastisk fisk til hovedrett, og jordbær og hjemmelagd is til dessert.


Nina hadde på seg fine sko som hun arvet etter sin bestemor.


Og nydelige Marit hadde på seg smykker fra Etter min morfar.


Etter den gode middagen, ville vi bezzerwizze litt.


Sevrin var i vinnerhumør.


Og slikt holdt vi på til natt ble til dag. Tusen takk, Marit og Kristen!

U petak su nas Kristen i Marit pozvali na fantasticnu veceru. Obukla sam novu haljinu sa malim terijerima sa masnicama i stavilia crvenu masnicu u kosu. Geir me je cekao kod Marit, sa Severinom, Ninom i Bjørnarom. Vece je presla u noc, a noc u dan, mi smo jeli tonu ribe sa rostilja, pili vino, diskutovali o politici i vremenu i zivotu, igrali igrica..i docekali da noc predje u dan.

ORANGE BAG, YELLOW FLOWER, STRAWBERRY DAIQUIRI AND SUNSET.
Silkekjole fra Oasis. Orange veske fra H&M. Flere orange kupp skal jeg vise frem snart.

Først lagde min mann romantisk middag for to. <3
Og så tok vi følge med Bjørnar og Tale til ett magisk sted på Ladestien. Der kunne Tanja&Jarle by på fantastiske strawberry daiqiures, god musikk, fine slips(!) og solen som aldri gikk ned.
En finfin kveld!

Prvo me je moj muz pozvao na romanticni dinner date. <3
A onda su nas Tele i Bjørnar poveli na fest kod Tanje i Jarleta. Predivna vece sa suncem koje nikako da zadje, Tanjini strawberry daiquires, muzika za ples, zgodni momci u kravatama.

DRESSES, LIPSTICK, RHYTHM PLEASURE& CHAMPANGE.


Kjole: H&M, Sko: Din sko og 30årskalas strømper. Chanel leppestift. Klar, ferdig, gå!

Det er ikke ofte jeg kommer meg ut-ut, men, av og til, må man. I alle fall når verdens beste Tuva er i byen og er i champishumør. Kjolen og leppestiften kom på. Destinasjonen var Credo. De serverte som alltid topp mat, Rhythm Pleasure spilte ytterst dansbar musikk og kjentfolk samlet seg rundt baren. En topp kveld. Må gjentas snart.
Mine to favoritt jenter, Tuva og Kari.

Ne desava se cesto u zadnje vrijeme, ali kad se desi, uvijek je jako fino.
Haljina i karmin, cure na okupu, dobra klopa i sampanjac u casama, funky muzika i bar pun poznanika. Mozda bi trebalo cesce ponoviti.

LITTLE RED RIDING HOOD. II.
Snart luetid igjen, i disse kalde junidagene.
Disse er tatt i vinter. Unas evig gode Janus ull lue. Og min nye fra TanteIsabel.
Rødhette 1 her.

Vrijeme je za crvenkapice ponovo. 10 stepeni i kisa. Ljepota.

A DOLL´S HOUSE.Disse litt teatralske bilder med nøkter scenografi viser Tuva og meg, før og etter brylllupsfesten i Zagreb. Klokken 4 var vi så slitne at vi kunne ikke annet enn å benytte oss av stolen. Men noe som slettes ikke er slitent, er Tuvas leilighet på Møllenberg, som ligger ute for salg. Løp og kjøp!
Og god natt.

Ove malo teatralne fotografije Tuve i mene, uslikane su u stanu kraljeve majke u Zagrebu, prije i poslje vjencanja. Tuvin stan se prodaje, provjeri ovdje! Lakica!

DAGENS 09052011Det er sommer i Trondheim og Una og jeg kjører blomsterstilen. Una heller mot småblomstrene, mens jeg hermer etter KateM.

Una i ja danas uzivamo u ljetnim cvijetnim haljinicama.
Ja u istoj kao Kate, a Una fura sitne cvijetice kao D&G.

WEDDINGOUTFIT.

Jeg elsker bryllup. 
Bryllupet i helgen var fantastisk.
Lokalet var fantastisk, maten var fantastisk, musikken var fantastisk. Brudeparet er fantastisk. L-O-V-E skinte gjennom fra begynnelsen til slutt, og selv om det vekket en god del minner i meg, kunne jeg ikke annet enn å gi meg hen og feire kjærligheten.
More lovephotos to come.


Jeg hadde på korsett fra Lindex, Kjole fra H&M, sexy( haha) Strømper og Perler jeg fikk av pappa.Jeg syntes lokalet og jeg var en bra match. Og på bildet nedenfor, ser dere hvor glad jeg blir av kjærlighet.Ljubav je divna stvar.
Iako je proslovikendno vjencanje probudilo valove i valove sjecanja u meni, kad se dvoje ljudi voli, covjeku ne preostaje nista drugo nego da slavi moc ljubavi. Haha. Haleluja!

SAME SHIRT. (AND SAME SKIRT)

Min nye favoritt skjorte. Skikkelig Brokeback Mountain stil. Jeg har den på jobben, nesten hver dag. Fra Cubus. Og det gråe skjørtet, samme som her, også en ny favoritt.
P.S. Jeg tester mitt nye kamera. Det går sånn passe bra.

Nadja testira novu kameru. I pokazuje dva favorita u garderobi u ovom trenutku, kosulju ala Brokeback i suknju, iz Tante Isabel. Testiranje kamere mi ide tako-tako, ko sto bi Una rekla.

DAGENS. 14032011.

"Alle skritt man tar mot "det normale" igjen vil sikkert kjennes vondt. At livet fortsetter å gå. At man plutseig sover hjemme igjen, står opp og leverer i barnehagen, går på jobb... At verden tikker og går etter alt som har skjedd. Jeg er så lei meg for at du må oppleve dette."

Min fineste Marianne sendte meg denne meldingen forleden. Hun satte ord på følelsene mine. For det er akkurat slik jeg har kjent det de siste ukene: Hvordan kan livet egentlig gå videre? Hvordan kan verden fungere, rusle videre, som om ingenting har skjedd? Hvordan kan Japan oppleve katastrofen( jeg klarer snart ikke flere!), hvordan kan folk stå opp om morgenen med ett smil om munnen, hvordan kan jeg tørke tårene fort nok slik at Una ikke ser meg gråte, og hvordan kan jeg gå opp den tunge trappen til jobben og faktisk jobbe? Som om ingenting har skjedd??? For min verden er forandret for alltid.

Igår var jeg ute med Kari. Jeg så på sommergarderoben på H&M først. Vi drakk vin på Credo, snakket om sorg, men vi lo også. Vi så en vakker og skummel film. Jeg hadde på meg mitt nye skjørt fra Tante Isabel. Jeg tenkte at pappa ville ha likt det skjørtet.
.
Jeg sier ikke at det går bedre. Men hverdagen tar en. Jeg må legge planer. Og jeg kommer aldri til å glemme. For selv om verden ( heldigvis) går videre, blir min verden aldri den samme.
Skjørt: Kupp på Tante Isabel; bluse: Cubus; fine strømper: Cubus, sko: Marc Jacobs.

OUTFITS. 2010.

Måtte 2011 bringe enda mer glamour og kjoledager i våre liv!

Nek nam 2011 donese jos vise dana u divnim haljinama i glamura.WISH ME LUCK.Den styggfine glasslampen fra helgasloppis, bestemors silkeskjerf og Unas nye Converse sko.

Nova lampa sa markeda, Bebin talijanski svileni sal i Unine nove starke.

GIRLS IN SKIRTS.Det er fint å være hjemme, men det skal innrømmes at jeg allerede savner jentene litt, også...

Super je biti kuci, ali moram priznati da mi cure vec pomalo nedostaju...

DAGENS 210910.

Alt man får gjort når man er permitert! F.eks. ta outfit bilder og lese relevant faglitteratur. ( Klarer dere å forestille dere ironien i stemmen min?)
Men spøk til side, jeg er forelsket i det nye skjørtet mitt. Vurderte først å klippe det kortere, men tror det får bli slik det er, enn så lenge. Og ironien til side, det har faktisk vært en begivenhetsfull dag: Guro er blitt redaktør, pappa får operasjon denne uken og jeg "pakker" for Fosen.

Sve sto covjek stigne uraditi kad je permitovan! Uslikati se u novoj suknji i citati malo relevantne profesijonalne lektire. Hehe. Je li cujete ironiju u mog glasu?

DAGENS 170910

Hva passer vel bedre å ha på når mann skal møte bestemor på Jordbærpikene og senere en prinsesse enn en gammelrosa vintage kjole og sløyfe i håret og i ører?? Ha en fantastisk fredag!

DAGENS 150810.

I dag har vi med tungt hjerte sagt HADET til besta og co, og trøstet oss med at vi hadde en bursdagsbarn å feire. Og en bursdag krever selvfølgelig en kjole. Og nye sko, selvklart. Mer om bursdagen og om Unas kjole, senere. Min hvite er fra BruunsBazaar, skoene er ett kupp fra Camper og vesken med Bjarne Melgaards kunstnerier skal Marianne få tilbake til helgen;)

Danas smo se oprostili od beste i co, i da bi se utjesili obukli smo najljepse haljine sto smo nasli u ormaru i najnovije cipale i otisli da slavimo jedan mali rodjendan. O Uninoj haljini i o slavljeniku, jedan drugi dan.
Nadam se da ste spremni za nove pobjede u novoj sedmici!

DAGENS. UTFORDRING.


DET 10. INNLEGGET!

Fine H fra 1-2-3 utfordrer, og jeg tar utfordringen strak arm. Det 10.innlegget handlet om mine fantastiske kolleger, som er også litt gale og hopper ut i sjøen hver fredag i vinterhalvåret.
Bildet er av Maren og det passet egentlig kjempe bra, for jeg hadde lyst å vise dere Maren uansett. Se hvor fin Maren var idag, med leopardskjorte og hårbånd i det fine nye håret sitt.
Og ikke bare er jenta fin på utsiden, hun er nydelig på innsiden også, se bare på blomstene som ventet meg på pulten min da jeg kom idag. Bedre ( og finere) venner skal mann lete lenge etter.
P.S. Og dersom du leser kommentaren til det 10. innlegget, skjønner du hvorfor jeg mener det. Haha.


Fina Maren skace u more u februaru. ( I pomalo luda!)
I danas, sa novom frizurom.
Cvijece je poklon od Maren koji me je cekao sa najsladjim rijecima danas u kanclariji.

DAGENS. 100610

Jeg ble jo så inspirert av at Eva er min tvilling, hahaha, ( i alle fall tvillingsjel! ) at det rett og slett ble en dagens fotoshoot i nye lokaler. Jeg sitter her og tegner, og tenker på lille gullet som har feber idag også. Men solen den skinner fortsatt. Og jeg kan gå uten strømper.
Hmmm, nå begynte jeg å tenke på utepils!Inspirisana cinjenicom da toliko licim na Evu (hahaha), i vec luda od posla, imali smo mali photoshoot. Danas, kao i mnoge druge dane, u Dijanicinoj haljini iz 70-tih. I bez srtramplica, jer danas je ljeto stiglo u nas grad!
nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits