juli 2012

DAGENS.Datteren er blitt like glad i kjoler som sin mor. Og hun har begynt aa posere. Big time. Umulig aa faa tatt et naturlig bilde av barnet lenger. Det kunne vaert verre. Som for eksempel den nye hamsteren som er umulig aa slaa av og som foelger med oss overalt. Neste trekk- ta ut batterier.
P.S. Min kjole er fra Lanvin. Jeg glemte den paa Bol i fjor. I aar skal den pakkes og tas med til Norge.

DAGENS.

FAMILYPHOTO 230712.Ut paa kveldstur, aldri sur.

BITS AND PIECES. BOL II.BITS AND PIECES. BOL I.

DAGENS.

THREE FROM LAST YEAR.


Det var fine late og solfylte dager.
Og så plutselig; 22. juli.


.
Godina dana je prosla.

DAGENS.

Dagens, som ikke er dagens.
For idag så blåser det og det lyner og det tordner og tankene våre med alle i Norge.


NEW KIDS ON THE BLOCK. VOLUME II.Husker dere NEW KIDS ON THE BLOCK?
De er blitt mange centimetre lengre, men er like skjønne. Og like rampete.
Sjecete li se NEW KIDS ON THE BLOCK? Porasli su, ali su i dalje preslatki. I jos uvijek vragolasti.

A NIGHT AT THE HOTEL.For en måned eller to siden følte jeg meg veldig lur.

Jeg e l s k e r overraskelser. Ikke bare å bli overrasket, jeg elsker å overraske. Så når Tone på jobben, tipset meg om at det nye hotellet hadde et tilbud på overnatting, slo jeg til. Geir var nemlig bortreist, jeg pakket weekend bagen vår og klarte å holde det helt hemmelig ( noe som er en stor bragd for meg å være) Det er noe utrolig deilig over hotellovernattinger, det føltes som en mini ferie, selv om det bare var en natt. Vi så solen gå ned på andre siden av fjorden, Rockehim speile seg i vår fasade, og så på arkitekturen laget av Space Group. To ting gjør meg glad på hotell når de funker; Seng med fine, rene laken og hotellfrokost. Begge svarte til forventningene.
Det var fint å overraske mannen. Må huske å gjøre det oftere.

Prije par mjeseci iznenadila sam Geira sa veceri u novom hotelu u Trondheimu. Obozavam iznenadjena. Obozavala sam provesti vrijeme u hotelu. Gledati zalazak sunca i gledati oslikani Rockheim na fasadi hotela. Sa cistom posteljinom i dobrim krevetom. ( i bez budjenja u 7 ujutro- Una je bila kod nane) Sa doruckom iz snova. I finim, finim muzem. Moram ga cesce iznenaditi.

HEI!Hei! Vi lever.
Vi har flyktet fra stresset og til ferieparadiset Bol.
Eller rettere sagt, Una og jeg har kommet oss hit og forsøker å finne sommerroen. Rart å være her, bare oss to. Men vi har det fint. Veldig fint. Savner Geir. Med oss har vi nana. Det hjelper.

Hei! Zivi smo. Pobjegli smo od stresa i pokusavamo naci ljetni mir. Nazalost bez Geira, ali sa nanom. Mir jos nismo nasli, ali nadamo se da je tu negdje. Iza ugla.hits