hits

MONDAY, WEEK 10.

Ukene raser av gårde og vi klarer så vidt å henge med.
Vinterferien var varm og deilig, og når den var over, var vi og vinteren tilbake for fullt.

Imens dagdrømmer jeg om våren. Tenke at jeg må i alle fall kjøre listen jeg leste på denne bloggen. 

Men våren, den lar vente på seg, og sykdommen slipper ikke taket. Den går på rundgang. Akkurat nå er Una saqtt på 10 dagers antibiotikakur, og jeg håper medisenen hjelper raskt og at hun blir frisk. I alle fall til fotballleir, som blir min første. Vurderer å se på Heimbane for å lære meg noen fotballtriks. 

Ellers ser vi mye på Le Bureau, sesong 2 holder mål i massevis. 

Og vi fikk omsider sett Datoen etter anbefaling fra Maren. Rørende, ja. Spesiellt episoden med Leo Ajkic og Elsa Kåss Furuseth, som begge også har litt av min historie i seg. 

Stella derimot skaper sin egen historie, og hermer etter alt og alle, og er passe sjarmerende. Hennes første karneval ble unnagjort, og jeg husket Una som  marihøne den dagen pappa ble begravd. 

For meg er en tung måned over. Den har nemlig inneholdt dagen han døde, dagen han ble begravd og dagen han ble født. I en peride over 14 dager. 


Una og mamma, vår 2010.

Zadnjih 14 dana sve sam prosla ponovo. Dan kad je umro, dan kad je sahranjen, dan kad je rodjen. A sve bi dala da je sa nama i da gleda Stellu i Unu kako odrastaju.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

38, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv