hits

LATELY.Det ble plutselig litt stille igjen, da livet innhentet oss så veldig. 

Den manlige delen av husholdningen tilbrakte 2 uker i Italia, der han og 30 studenter lagde visjoner for Milano 2036. Dette krevde selvfølgelig mer av oss, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært like blid hele tiden, men når jeg så innledningen på det flotte prosjektet de leverte, ble jeg litt blidere. 


Denne innledningen likte jeg. Una, 28 i Milano, med Stella, 21 på besøk fra Paris. 

For å bryte ned disse to ukene, dro vi jentene til Oslo. Det var fint det! Det fortjener en egen liten tribute, og det fristet til en snarlig gjentagelse. Rett etter Oslohelgen, innhentet en annen ting oss også. Sykdom. Jeg har gruet meg til det, helt siden Stella startet i barnehagen i full tid. Jeg visste jo det skulle komme. Og det kom. Det har ennå ikke sluppet taket. Jeg tror at minnene fra Una sin første sykdom, fortsatt sitter i meg og skremmer meg. Jeg er så redd at historien vil gjenta seg. Nå er vi alle, bortsett fra Stella, friske. 


Una, St.Olavs 2010. Lille kaninen og jeg håper at sykdommen holder seg langt unna deg, og dere, som titter innom. 

Prosle sedmice bile su dosta naporne. Mi cure same, Geir je predavao na Politecnicu u Milanu.  Pa smo se mi na veliki put u Oslo spremile, a kad nas u svemu tome jos i prehlada svlada, i nije bas bilo lako. Nadamo se da smo najgore prosli, i da ce mali zeko uskoro ozdraviti. Ako nista sada smo ponovo svi skupa!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

38, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv