hits

MONDAY, WEEK 2.


 

Årets andre mandag, og det er ingenting å gråte for. For det er nemlig min mammas bursdag.Hva hadde man gjort uten mammaer i livene sine? Jeg ville i alle fall ikke klart meg uten min. Og det er godt, og litt vondt å se dette bilde av min mormor og mamma en sommer dag på 50-tallet i Sarajevo. Jeg savner min moromor ekstra mye på dager som denne. 

Mamma fortjener, uten tvil, en kake. Jeg elsker kakedekorasjonen som min venninne Birgitte står for, inspirert av fargerike Ingunn Birkeland. Jeg gleder meg å kunne gå løs på konditorifargene i bakeskuffen.

Det er kaldt og vått, og det har blåst friskt i Trøndelag, og forutenom å kle oss godt, har vi også kommet inn i god seriemodus. Det er krim som passer seg i mørket, og vi gleder oss både over Broen og Le Bureau.Tenk at denne søtingen her, skulle bli så glad i mordersk krim om 60 år eller så. P.S. Litt lik på Stella på dette bildet her, eller hva?

Ponedjeljak i mamin rodjendan. 
Do neba i tri puta oko ledja. 
Zauvijek. 

 

3 kommentarer

Synnøve

13.01.2018 kl.13:08

For en vanvittig fin kake!! Har du oppskriften? :-)

nadja

29.01.2018 kl.00:15

Synnøve: Ingen oppskrift desverre, falt bare for det visuelle. Men tenker at man kan gjøre egentlig akkurat det man vil inni, så lenge man slår seg løs med konditorifarger på utsiden. ;)

Birgitte Skjerve

06.02.2018 kl.20:31

Dåhn! Så stolt jeg ble da jeg så kaka mi!!

@synnøve:

Jeg brukte typisk gulrotkakeglasur - Philadelphia, smør og melis. Denne delte jeg i tre porsjoner og tilsatte tre typer konditorfarge. La på kaka I tre hauger og jobbet dem sammen med kniv. ❤️ men selve kaka er Toro brownie med ekstra egg, og stekt helt gjennomstekt...hehe...noen snarveier må man jo ta 😉

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

38, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv