MÅNDAGS PEPP.

Hei, hei mandagsfolket! 
Vi er tilbake etter en usedvanlig lang og deilig sommerferie, med solbrune bein og og D- vitamin lageret fylt opp for høsten som kommer. Etter den store Amerikareisen, den store flyttingen, og denne lange ferien, er vi langt fra i hus ennå, så denne uken skal brukes på å komme i orden. Dette innebærer at vi får en vaskemaskin (endelig!!!) og fryseskap i vaskekjelleren, elektriker på soverommene, og støvfritt hjem generelt. Una skal være bitte litt på SFO og møte sine venner, mens Stellas hverdag går gjennom en megaforandring siden jeg begynner i jobb. Det blir nytt, og ganske travelt. Men vi er klare.

En ny uke, en ny start, en ny vår, eller snarere høst. Vi liker begynnelser, høstfarger, gleder oss til rutiner og hverdagen. Så nå får dere masse mandagskjærlighet fra oss, og jeg håper at dere vil følge med på vår høst. 

Od danas nasa svakodnevnica mjenja se. Vratili smo se sjeveru nakon mjeseci provedenih na suncu, i ja danas pocinjem raditi nakon mjeseci provedenih mazeci se sa Stellom. Kuca je u totalnom haosu, tako da cemo ovu sedmicu raditi na tome da se bar malo dovedemo u red. Cmok! Za ponedjeljke, nove pocekte, i jesen!

Én kommentar

Nina

09.08.2017 kl.19:33

Dere har jo hatt en kjempelaaang ferie!Så ut som dere hadde bedre vær enn oss også:)

Lykke til med jobbing og hverdagen med jentene:)

Klem

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits