LOS ANGELES, DAY ONE.

For en stund siden pakket vi koffertene og satte oss på et fly. Med min golden girl fløy vi over Grønland, og som et tegn fra oven viste de Lalaland om bord. For det var nemlig dit vi skulle. En smule jetlaged, men mye mindre enn forventet, våknet vi i den kuleste leiligheten. Geir fant den gjennom airbnb, og den var så bra på så mange måter. Fult av deilig grønt både inne og ute. Og klokken 6 fant vi ut at det måtte være lov å utforske også alt det andre som fantes ute..

Vi bodde på Venice Beach, et par minutter unna Venice Fishing Pier, som klokken 6 om morgenen var full av fiskere. Det var så utrolig stille og vakkert, at det nesten var vanskelig å ta alt inn, og jeg måtte forevige det med en selfie.

Etter en fantastisk ( og dyr) frokost på Eggslut (for et navn!), ruslet vi sakte gjennom de vakre kanalene til Abbot Kinney. Vi drømte oss vekk med å velge hus vi ville bo i. Til slutt kom vi til boulevarden som bærer Kinneys navn, og som sies å være det hippeste stedet i LA. Men de hippe, de er ikke oppe klokken 9 om morgenen, og siden alt var stengt, inntok vi like godt solsengene på takterassen vår. Drakk en iskald cola, og måtte nesten klype meg i armen over hvor heldig jeg følte meg akkurat der og da. Resten av dagen ble tilbrakt på Venice Beach Broadwalk. Med pizzaslize i hånda, på gresset under palmene. med solskinn i ansiktet og  havsus i ørene. Geir havnet i gateshow (!!!), og vi var enige at skatere er de søteste guttene. Vi fant til og med en til Stella.

Tilbaketrukket fra Broadwalken fant vi den beste italienske kafeen, og så ruslet vi til hippe Kinney for å spise is. Og mens både solen og vi var på vei hjem, under de røde trærene, nikket vi bekreftende til hverandre at vi allerede på dag en er blitt forelsket. I Los Angeles og Venice Beach.

 

Prvi dan u Los Angelesu.
Nas dom, nadjen preko airbnb-a pokazao se kao pravi izbor, cak i sa malom krovnom terasom.  I nakon prvog dana punog novih dozivljaja u nasem hoodu, slozili smo se da je i Venice beach bio pravi izbor. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits