S T E L L A

Kjære Stellus. 

Du som er blid som sola, med det store smilet og en haug med smilehull på de mest utenkelige stedene på ansiktet ditt. Som ler når du blir kilt, og spesielt masse når storesøsteren gledelig underholder deg.

Du er vår, selv på en grå regnfull dag, og du skaper god stemning selv når det står på som verst.
Du ruller på magen men klarer ikke å rulle tilbake til rygg, du elsker søtpotet og gullerot og brødskalk, men liker ikke blåbær.
Du krabber nesten, du har god tålmodighet og er en sterk liten frøken. Robust, må være betegnelsen, med herlige chubby lår og kinn og det meste, chubby. Så god. Og så får du godt med morsmelken, også.

Du prater masse, og skarrer skikkelig, og det er koselig å høre på rrrrrrrrr-og brrrrrrr dagen lang. Du er helt fryktelig glad i selskap, og ganske dårlig på å være alene. 
Du er søt som få.
Du er utrolig lett å legge om kvelden, og det hender at jeg fortsatt må klype meg selv i armen når jeg finner deg sovende i sengen.

Du har blåe øyne. Geir sa en dag at de kanskje var Bebas øyne, og det er fint å tenke på, det.Når du kom i oktober, var himmelen stjerneklar som aldri før, og du bare måtte hete Stella.
Du er en sann solstråle.

Du er en drøm, Stellabella. 
En drøm som gikk i oppfyllelse.

Tenk at du er her. 
Og at du i dag fyller hele 6 måneder.Ova mala suncica svaki dan nam obasjava zivot. Cak i one dane koje su sivi i teski.

Stella voli da se smije, i ima male rupice smijalice na razno raznim cudnim mjestima. Smije se cesto, gotovo stalno, a opet najvise kad je velika sestra Una zabavlja.
Skakljiva je pravo, i voli slatki krompir, i mrkvu, a ne borovnice.
Prevce se sa ledja na stomak, ali ne sa stomaka na ledja.
Strpljiva je kad lezi na podu, ali je ekstremno socijalna i ne voli biti sama.
Voli da brblja, i najsladja je kad izgovara slovo rrrrr, sto i nju samo pozitivno iznenadi. Slatka je i inace.

Ima plave oci, i ja se tjesim tim, da su mozda Bebine.

Kad je rodjena nebo je bilo kristalno i puno sjajnih zvijezda. Zato je dobila ime Stella. A ponekad je zovemo i suncica, Stellabella i Stellus.

Stella je jedan san. San koji je postao stvarnost.
I ponekad skoro ne vjerujem da je tu.

A danas puni 6 mjeseci.

Én kommentar

Laila Monica Nikolaisen

08.04.2017 kl.00:34

JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits