FRIDAY.

I dag er fredag den 13., ullykkesdagen. Jeg har i løpet av mitt liv vært mer eller mindre overtroisk og liker ikke fredag den 13, sorte katter som går over veien og knuste speil. Una oppdaget etter skolen idag at hun sannsynligvis har mistet sin telefon (bursdagsgaven som hun har ventet lenge, lenge og tålmodig på) og hun er helt utrøstelig. Jeg prøvde å forklare henne at det bare er en ting, og at det finnes tusen andre ting å heller bli lei seg for, men jeg forstår at det er kjempe kjipt. Hun har vært så forsiktig med den, så hun har rett og slett hatt veldig uflaks. Vi får håpe at det slutter med denne episoden på fredag den 13. 

Min fredag derimot, den startet harmonisk på gulvet, med kaffekoppen og en liten miss sunshine ved siden av meg. Andre fine ting:

Vi har bestilt flere viktige vår reiser. 

Geir har fått pasta maskin i bursdagsgave, dermed skal det lages pasta i helgen. 

Team Bachstad har besøkt min venninne Line Ramstad, som jobber med karenfolket og driver organisasjonen Gyaw Gyaw. Line er minst like blid som Stella, et av de beste menneskene jeg kjenner, og gjør en så viktig jobb, at det bare er å ta hatten av. Line er landskapsarkitekt og vi møttes på 2000-tallet på Agraff. Jeg satt med smil og tårer om hverandre under NRK gjensynet med Line. Se det, du også. 

Vi har tatt på oss fine spanske klær, helgen til ære. Vi venter nemlig finfint besøk, og gleder oss veldig. Vi går mot V Å R og i dag er også National Tulip Day. Det er ingen tull å omgi seg med tulipaner. Det veier opp for fredag den 13., tenker jeg. Novi vikend, kojem se jako radujemo. Samo da prezivimo petak 13. Una je vec izgubila svoj telefon, i neutjesna je. Ako se zavrsi na tome bit ce dobro. Ja jos uvijek doista ne volim petke 13., crne macke i razbijena ogledala. Tjesi me cinjenica da je danas dan tulipana, to mi se dopada puno vise nego petak 13. Nadam se da ce vas petak i vikend proci dobro, i bez vecih nesreca. 

Én kommentar

Victoria Larsen

13.01.2017 kl.17:13

Så herlige bilder <3

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits