SUNDAY SILENCE.

Søndag, og stillhet.

Det er første gang på så veldig, veldig lenge at huset er tomt.
Jeg tar meg selv i å se meg rundt etter Stella, og høre etter om hun gråter.
Men det er ingen Stella, ingen Geir og ingen Una inne akkurat nå. En veldig rar følelse.
Jeg vurderte å sette på radio, men lot vare. 
Jeg nyter stillheten.

Dette skulle egentlig være en helg uten så altfor mange planer. Geir var ferdig med kurset og vi håpet på litt roligere dager fremover. Planen var å forsøke å komme litt i orden, pakke ferdig julegaver og pakke til den store turen. Og så spille masse videoer og danse mørket vekk.
Men så plutselig skulle nana og jeg ta med Una på Karlsson på taket, og Julemarkedet på Torvet åpnet, og Anna ville ha med Una på Leos lekeland, som gjorde at resten av oss fikk en dag i byen. Alt dette var ekstremt koselig, men jeg skal innrømme at fredag og lørdag ble mer hektiske enn vi håpet på.

Og snart, snart braker det løs igjen, med full guffe. Snart skal vi til Blomsterbyen og ha pepperkakehus konkurranse. Først skal Una ha juleoppvisningen på turn. Og neste uke, den blir litt for travel, den også. 

Derfor er denne stillheten utrolig å oppleve nå. Så verdifull. Jeg tar på meg ansiktsmaske, den nye, gode jeg fikk av Geir, nyter kaffen, tar så en lang varm dusjog skriver noen julekort og pakker inn julegaver. Og så skriver jeg dette mens neglelakken tørker. 
For så å skynde meg å finne frem nisseluene til vi skal dra på konkurranse, jeg mener julekos. 

Prvi put, nakon dugo, dugo vremena, sama kuci. Uzivam u tisini. Sa maskom za lice, kaficom i pakovanjem Bozicnih poklona. 

Én kommentar

Victoria Larsen

11.12.2016 kl.14:19

Koselig! Håper du får en fin Søndag i advent :-)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits