CHRISTMAS MONTH.

Desember og julen i 2016 ble annerledes.
Ikke bare hadde vi i år fått vår helt egen lille stjerne, vi fikk også en 8-åring i hus, masse familie på besøk og en eksotisk julefeiring. Jeg tenkte at vi kunne se litt nærmere på dette:

Desember kom, men verden hadde ikke så mye magi å glede seg til.Hos oss startet de fleste desembermorgener på det beste settet, mykt og rolig.Vi så amaryllisene blomstre, og fulgte med på Glamourbibliotekarens adventskalender.Vi fulgte også irvrig med på Snøfall, alle sammen, og bakte boller i protest mot Winters bolleforbud. 

I år pyntet vi ikke. Eneste julestjernene var Stella og stjernen på ringen min.I ørene tok vi kirsebær øredobber. Og fylte huset med blomster. Finest av alt var allikevel når huset ble fylt med folk. Og hele familien kom for å hilse på Stella og feire Una. Una fylte nemlig år, og feiret med pianospill, grøt og dyr på Voll gård. Og hun fikk snø i gave til bursdagen!

Besta fylte hus med god lukt av julebakst.Og Una begynte å fylle den nye tegneboken sin med fantastiske tegninger.Vi pakket gaver i gull. Og skrev takke- og julekort til den store gullmedaljen. Noen av gavene i år var, rett og slett, mer tid sammen; som f.eks. felles ukemiddager. Og noen av gavene som vi fikk var ordentlig myke og fine. En dag inviterte Kari til pepperkakehus konkurranse. Vi tok utfordringen alvorlig.Og bakte i vei. Desverre vant vi prisen for "beste ikke fullførte hus".

Og så kom den 18. og vi reiste. Det var Stellas første julemorgen, og magetrening sto på programmet. Juleantrekket var klart. Og vi store jentene pyntet oss også. Vi tok bilder med Atlanterhavet i bakgrunnsom vi sendte til alle kjære og kjente med ønske om en god og fredelig jul.Og så begav vi oss på eventyr ut i byen.På Tenerife er mottoet  "more is more"., og jeg elsket det. Mamma var selvfølgelig med, og kvelden ble fin, med god mat og flotte gaver. Den flotteste gaven kom med flyet fra London, nemlig kusinen Hanna.

Det er så masse mer å fortelle fra turen vår, men det får vi ta en annen gang. 

2 kommentarer

Nina

08.01.2017 kl.18:13

Så fin desember dere har hatt.

Litt sent ute,men godt nytt år!Klem

nadja

10.01.2017 kl.15:19

Nina: <3

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits