I SEE YOUR TRUE COLORS SHINING THROUGH.

For en grå dag vi har hatt i Trøndelag, dere. Det blir mørkt klokken 14.00 om dagen, jeg tuller ikke, og verden har mistet farger. Absolutt alt går ton i ton... i grått. I tillegg er det vått. Og det blåser. Eneste å gjøre når vinteren er slik som dette er:Å benytte seg av enhver solstråle som titter frem.Lage gode, varme te i fargerike kopper, og lese bøker fra en annen tid.Kle seg i fargerike klær.Og kysse happy feet om morgenen.Spille spill som minner en om strand og sommer. Spise masse antioksidanter. Med hjemmelagd granola og vanilje yogurt. Bruke de sommerligste filtrene på snapchat, og ha besta som partner. Gå kledd i rosa ute.Og ha roser inne. Lage vafler. Og fargerike tegninger med akvarell.Spise gode frokoster. Ha på sengetøy i sukkersøte farger for å drømme søte drømmer.Fylle huset med blomster.Og kose masse med jenten i marihøne kjolen.

2 kommentarer

Ine

07.12.2016 kl.23:04

Så mange fine ting som lyser opp i vintermørket! :)

nadja

08.12.2016 kl.12:04

Ine: Man må på en eller annen måte lure hjernen. Jeg elsker vinteren, men så langt har det i Trøndelag bare vært kaldt, og vått og surt og grått... altså ikke så masse vinter magi. Da later vi som om våren straks er her. :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

37, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits