BABY BUMP WEEK 29 AND 31.

Ukene flyr av gårde. Fra å telle graviditets uker, har jeg gått over til å telle dager og uker fra dagen vi fant Beba død. Baby bump dokumentasjon er blitt neglisjert, og jeg har ikke helt kontroll på når bildene er tatt og hvor langt jeg var på vei på det tidspunktet. 

Jeg regner meg frem til at første bilde er tatt rundt uke 29, foran vårt hotell i Kristiansand. Jeg levde kontinuerlig i denne behagelige lin kjolen fra Zara. 
Og bilder nr. 2 og 3 er tatt i dag, altså ca begynnelsen på uke 31. I dag tvang jeg meg selv til å ta på rosa leppestift og en rosa Mathew Williamson topp i silke, etter en del kommentarer om at jeg så sliten ut på jobb. Det hjalp muligens litt. Rosa pleier å hjelpe.

Selv om jeg ikke helt holder styr på dager og uker, er det i alle fall sikkert at magen vokser i rekord fart og jeg kan ikke forstå at jeg faktisk har godt over 60 dager til beregnet termin. 

Iako sam nakon Bebine smrti izgubila racun nad sedmicama i mjesecima trudnoce, jedna stvar jeg sigurna: Stomak raste rekordnom brzinom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits