THE LIST WEEK 4.Åh, som jeg teller ned dagene til jeg ser Una og mamma igjen. Dette ble litt for lenge for oss alle, kjenner jeg nå. Men om akkurat 5 dager henter vi jentene på flyplassen.
Det gleder jeg meg utrolig masse til. 

Og noen dager etter det igjen, setter vi oss i bilen og kjører retning sørover. Foreløpig turplan ser slik ut: Oslo - Lillesand og omsider kos med Freja og Tuva- Kristiansand dyrepark - Hardanger og besta- Langedrag naturpark og så lange veien hjem. Som dere skjønner er sommerens tema dyr. Ikke så rart det kanskje, når vi har en så dyregal jente i hus.
Jeg er spent på hvordan mine hovne bein vil tåle Norge rundt, spesielt siden noe så enkelt som å komme seg inn og ut av bilen begynner å være "morsomt".

Men alt dette er jo lengre frem i tid, jeg skulle jo lage en liste for den nærmeste uken:

- Vi skal nyte varmebølgen som kom over Trøndelag- Spise masse deilige salater og fisk ( Tips: De har villlaks på Fiskehallen i Taraldgårdsveita.)- Plukke blomster fra hagen. Se bare så godt de passer med de nye pepper og saltkvarnene. Elsk!

- Fortsette å forberede rommet til babyen, slikt at det er klart for maling.

- Sortere ferdig babyklærene (så bitte små!- helt vilt!) så de er klare for vask i september.- Bestemme om rommet til babyen skal ha farger. Vi fikk med oss fin inspirasjon på Sverige turen. 

- Se nye Jason Bourne på kino

- Gjøre denne yoga praksisen minst to ganger i uken.  Den funker bedre for meg enn den første jeg prøvde.  - Spise grønnsaker! Og frukt! Så flotte de er for tiden.

- Drikke alkofrie coctails som Geir lager til meg om kveldene. Konklusjonen er: Hvem trenger alkohol?
Så gode er de.

- I dag skal jeg prøve å ikke gå helt under.
Med 22. juli og alle tanker som vil fylle mitt hjerte, og en begravelse som jeg virkelig gruer meg til. Ei som mistet sin pappa, og som sikkert vil savne han like mye som jeg savner min.  Eller som Elise savner sin mamma.

2 kommentarer

Nina

22.07.2016 kl.23:07

Så stor hun har blitt,jentene våre har jammen blitt store jenter:)

Vi skal også til Dyreparken!Vi gleder oss:)

God helg!

Therese

28.07.2016 kl.13:35

Ser ut som du har hyggelige dager i vente! :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits