SÖTA BROR.Tidlig på lørdagsmorgen satte vi oss i bilen og kjørte i retning Sverige. Der preget de røde stugan landskapet, høyt gress og blomster vokste langs veien og med Bo Kaspers på høytalerne.I Åre ventet fargerike alkoholfrie cocktails, en bok klassiker i deilig hotellseng og virkelig etterlengtet kvalitetstid med denne fine mannen.Vi sjekket nemlig inn på Petter Stordalens pampiga Copperhill Mountain Lodge. Der hadde vi det fint; med svenske skoger og fjelltopper som utsikt, deilig, deilig mat og, ikke minst, spa.En tur til Copperhill kan absolutt anbefales. Vi har i alle fall tenkt å gjenta dette. Med Una og flere til.

Og når vi først allikevel var i Sverige, bestemte vi oss å besøke Østersund på søndag. Vi fulgte Isabelles råd, shoppet litt, og lekte turister. Og så fant vi en konditori. Vi er veldig gode til akkurat det.

Og når vi omsider kom oss hjem, kunne vi konkludere med at en utenlandsk tur til Sverige er gøy.
Så likt, men dog så eksotisk.
Det er deilig å være norsk i Sverige, er det det man sier? (Tulla bare.)

Weekend getaway prosli vikend bio je Åre, u Svedskoj. Sa malim crvenim kucicama, luksusnim spa hotelom i bezalkoholnim koktelima, i nedeljnom posjetom Østersundu.
Sve u svemu, nije nam bilo lose. 

Én kommentar

Veronica Rona Thomassen

21.07.2016 kl.11:30

Så fine bilder, dette ser ut som en skikkelig deilig kjærestetur. Mange fine steder hos søta bror om man kommer seg vekk fra handlesenter med gode tilbud :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits