BABY BUMP 26+4.Fascinerende hvordan denne magen vokser, menn på jobben tror at jeg allerede er fødeklar. Men det er jeg altså ikke, til tross for at det kan se sånn ut. Ennå er det en god stund til vi får møte den lille. Det er fascinerende å lese om alle endringene kroppen går gjennom nå, babyen vokser ca 25 gram daglig,  og tenk at det strømmer 625 ml blod gjennom morkaken hvert minutt! Er ikke det utrolig? Blodvolumet øker med 30-40%, og da er det ikke kanskje så rart at man føler seg andpusten og slikt? Så det så.
Obs, der var den! Ukas mage kledd i lang, deilig svart kjole fra H&M og ny ull dressjakke fra Ganni.

Sedmica 26+4
Stomak raste, beba se deblja se preko 25 grama dnevno, kroz posteljici prolazi gotovo litar krvi svake minute! Tijelo se mjenja, i ja postajem sve teza. I sve spremnija upoznati to malo bice koje zivi u meni.

Én kommentar

Veronica Rona Thomassen

19.07.2016 kl.23:48

Savner babykul på magen noen ganger. Tenker du gleder deg til å hilse på den lille. Fin kjole! Den likte jeg veldig godt.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits