THE LIST WEEK 3.

Nå er endelig Geir tilbake og det er så godt å ikke være alene igjen! Jeg har funnet ut at jeg virkelig er dårlig til det. Å være alene altså.
Jeg setter pris på egentid, det er ikke det, men det må være korte økter om gangen. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var en person som trivdes bedre i eget selskap, men må vel bare innse at jeg er et ekstremt sosialt vesen som trives best i selskap med andre. Alene blir jeg fort litt deppa.

Derfor har jeg, i tiden jeg har tilbrakt uten min lille familie, vært veldig obs på å omgås med folk. Heldigvis har ikke alle bra folk tatt ferie ennå, så det ble både hyggelige lunsjer, middager og turer. Det har vært så fint å være på kontoret og ikke være stresset, men bare konsentrere seg om å gjøre en god jobb. Det har vært fint å være med min bestemor og fint å være hjemme og pusle. Jeg fikk, til og med, prøvd en yoga, som viste seg å være mer hardt enn jeg så for meg. Men det gjorde meg godt. Jeg fikk ikke prøvd lydbok, og det gjenstår å se om jeg får det til. Det jeg derimot fikk gjort var: Å savne Una.Å spise god pai (alene) og se hele siste sesongen av Mad Men. Date med Don Draper.Å kjøpe to første babyplagg til minien i magen. Disse blir veldig stylish til neste sommer, ikke sant?Å kjøpe blomster til mannen.

Å gråte når Ronaldo måtte ut, og igjen gråte når han løftet pokalen. 

Nå som Geir er tilbake, skal jeg:
- Gå turer med han hver enste dag
- Riste av meg migrenen som plutselig har satt seg (kanskje gåturer hjelper)
- Fikse babyrommet <3
- Se siste episode av sesong 6 av Game of Thrones ( nå som EM er over og Geir er tilbake)
- Se Springflo og Den fordømte på NRK. Mer tips mottas med takk.
- Bestille overnattinger til vår Norges biltur
- Sende Guros bursdagsgave i posten

Hva finner du på i disse sommerukene?

Dani bez Une lete, i to me raduje jer jedva cekam da je ponovo vidim. Geir se napokon vratio i sve je lakse u dvoje, tako da ove sedmice imamo plan uraditi mnogo toga. Hocemo li uspjeti, to je drugo pitanje. 

Én kommentar

lisarorvik

11.07.2016 kl.16:16

Så koselig, nydelig blomster :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits