BABY BUMP 25+4 AND BABY.Grunnen til at jeg smiler så bredt, er at mannen er tilbake og skal holde meg med selskap! 
Han kom midt på natten i går kveld, med et fantastisk lite kunstverk og knallrosa leppestift i gave, samt mange kyss. Jeg blir så glad!
Det måtte feires med en tur på Ladestien, e n d e l i g til selveste Ladekaia, og selvfølgelig med et babybump bilde for å dokumentere uke 25!!! Uke 25, dere. Tiden flyr.  
Nå har jeg endelig fått meg en fotograf, det har vært slitsomt å ta magebilder etter at Una hadde dratt på ferie. 

På meg har jeg denim skjortekjole fra Zara, det er like før knappene spretter opp nå, men jeg tror den blir fin også uten mage. På føttene knall organsje og rosa Nike joggesko. Gode sko er et must for tiden. 


<3 <3 <3 

Moj baby se napokon vratio sa odmora. I to smo morali proslaviti sa setnjom uz more i sa slikanjem baby bumpa. Sedmica 25. Jos 15! Vrijeme leti.

Én kommentar

Pernille

10.07.2016 kl.22:35

Så fin mage og flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits