THE LIST WEEK 2.

Tiden går, men jeg må ærlig innrømme at jeg savner familien min veldig, veldig mye. Jeg har vært flink til å mobilisere meg selv, samtidig kommer det dager der jeg ikke helt er i form til å gjøre noe som helst. Plutselig er jeg hoven, trøtt, trist og samtidig rastløs. Kan det være slikt det er å gå gravid, mon tro...

Forrige uke ble litegrann anderledes enn planlagt, men på mange måter så mye, mye bedre.Brev og gaver til Una ble sendt med mamma, som reiste ned og møtte resten av gjengen i Split, og dagen etter dro jeg på ultralyd på en liten date med bøllebolla i magen fordi jeg fortjente det. Det var fint. Jeg glemte å spørre om alt jeg skulle spørre om, blir bare så takknemmelig og ydmyk over at det faktisk banker et hjerte inni meg. Guros Norwegian reise ble også utsatt med en dag, men hva gjorde vel det når ukas store overraskelse Wanja, kom allerede på torsdag, med solskinn og latter, og jeg klarte å holde fast i henne helt til lørdag.

Og så fikk jeg tilbrakt tid med Guro på søndag og det føles alltid som en gave. Lykke! 
Hun hjalp meg selvfølgelig med tips til det ene og det andre, det kloke, vakre menneske.Så mål for uke 2 er som for uke1: Tvinge meg selv til å være aktiv!

Jeg skal tilbringe mye tid med gode folk, både på jobb og utenom. Har allerede avtaler for onsdagens lunsj og torsdagens middag. Og idag hadde min bror og jeg nydelig familiemiddag med min bestemor i anledning Eid. 
Jeg skal se semifinalene i fotball, selv om jeg tviler på at de slår Italia- Tyskland kampen. Fy, så nervepirrende det var. 
Jeg skal prøve denne yogaøkten, som i følge Hjartesmil Mariell skal være bra.
Og så har Guro tipset meg om Storytel. Hun sverger til det, og mener at det vil funke for meg også. Jeg er en lydbok jomfru og jeg gruegleder meg til å gi det en sjanse. De funger litt visst som Spotify, du abonnerer månedlig. Før jeg går til det steget, skal jeg prøve meg på Jane EyreLoyal Books, det er nemlig gratis.Jeg skal spise masse frukt! Kostholdet mitt er sånn som så om dagen, men frukt har jeg lyst på. 
Jeg skal planlegge Norges turen vår. Med en gang Una er tilbake setter vi oss i bilen og kjører avgårde på eventyr.
Jeg skal telle ned til Geir kommer hjem. Det er nemlig ikke så lenge til.
Jeg skal tenke på D E T T E neste gang jeg får lyst å klage over svangerskaps plager.

Sedmica dva bez mojih najdrazih tu je, i moram priznati da mi jako nedostaju. Zato pokusavam da se aktiviram sto vise mogu, sa dragim ljudima, yogom, malo posla, puno voca i jos vise fotbala. Danas na primjer Hare i ja bili smo pozvani na fantastican ramazanski rucak kod Bebe. Svim mojim prijateljima i rodbini koji slave ramazan zelim Bajram Mubarek Serif Olsun!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits