SOUTHERN DREAM OF A NORDIC SUMMER LANDSCAPE.


Jeronimo Hagerman.

Rake Visningsrom har klart å kapre en fantastisk kunstner. Heldige vi, som bor i Trondheim.
Jeronimo Hagerman er fra Mexico, men jobber over hele verden, i krysningspunktet mellom kunst, landskap og arkitektur. Med andre ord alt jeg elsker! 
Og nå er han altså her, med tre små prosjekter på Brattøra som skal stå frem til 28.august. Den ene kalles for Landscape, og finnes inne i Rake visningsrom, mens to andre landskapsprosjekter kan du oppleve utendørs, «The Perceptive garden (Capturing summer for the autumn)», mellom Rake og Sjøgangen, og «Smelling beds», som bare må prøves. For når du først prøver de, har du ikke lyst til å reise deg opp. 

Det var akkurat det som skjedde når frøken Wanja og jeg tok feil av vernissage tiden, og kom altfor tidlig. Det angret vi ikke et sekund på! 
Utstillingen heter Southern Dream of a Nordic Summer Landscape. 
Og jeg må innrømme at tiden med Wanja kjentes også som en drøm. Med sol, og sushi, og EM, chick flick med Kate Hudson, godteri, Bakklandet og pasta carbonara, kunst og iskaffe og latter, fordelt utover 3 fine dager. Lykke!

Moj vikend u slikama.
Divni umjetnik Jeronimo Hagerman sa svojim smellingbeds, i divna Wanja, sa svojim osmjehom. I sunce, divno, divno, diiiivno sunce. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits