THE LIST WEEK 1.

Det er ganske trist å måtte forbli hjemme, mens resten av familien har sommerferie på det stedet som e r selveste s o m m e r for meg.
For det første er dette siste sommer før Una blir store søster, og jeg, fullt og helt, kan være dedikert til henne og bare henne. Jeg savner å se den lille fisken svømme, for så å kose med den lille, solvarme kroppen hennes på stranden.For det andre, skal fire av våre aller beste vennepar og folk tilbringe sommerferien sin på Bol. I tillegg til besta og Ingvar. Å ikke kunne være med de, er et stort  tilleggssavn. For det tredje, savner jeg  morgenene og kveldene på Marinero. I år er det i tillegg Europamesterskap i fotball, og det finnes ikke et bedre sted for å se fotballkamper enn uteskjermen på Marinero.For å komme meg gjennom savnet, har jeg måttet bestemme meg for å gjøre minst en koselig ting hver eneste dag mens jeg er alene. Jeg vinket familien min farvel klokken 04.45 forrige onsdag  og siden har jeg prøvd å etterleve regelen jeg selv har gitt meg 

Jeg har: 

- spist fisk med mamma på Jossa (onsdag)

- vinket til kongen og resten av kongefamilien foran Nidarosdomen, og sett på den overraskende gode filmen A Perfect Day, som med humor angriper en fatal og trist konflikt (torsdag)- sett Korsvikaspillet Håkon og Kark med fine Julie. Vi var begge spel-jomfruer og vi ble ikke skuffet. For noen kulisser.(fredag)

- gledet meg til Kroatia- Portugal kamp, og blitt skikkelig skuffet. Una og Geir derimot fikk i alle fall kjenne på stemningen på Marinero (lørdag)- spist take away Bangkok mat med Kari på Ravnkloa til klokken ble altfor masse, og avlutttet til og med med en is på en benk i Nordre . Kvalitetestid!  (søndag)

Og nå med en ny uke på tampen, - er dette mine planer for denne ukas koselige øyeblikk:

- gå gjennom babyklær med mamma. Spent på hvilken stand ting er i, det er så fryktelig mange år siden vi pakket de ned. (mandag)

- skrive brev til Una. Mamma drar ned til resten av gjengen og hun ta med seg et langt brev una kan ha som kveldslektyre. Jeg fikk et veldig fint brev fra Una selv. (tirsdag)

- ta pedikyr. (onsdag)

- ta ultralyd. Siden jeg ikke får tillbringe mye tid med den store jenten min, har jeg bestilt meg en ekstra ultralyd time for å hilse på den lille jenten i magen. Det er en stund siden sist nå, og jeg gleder meg veldig. Kanskje blir det enda mer virkelig å få denne private daten oss jenter imellom. (torsdag)

- sjekke ut Ladekaia med Birgit og gutta (fredag)

- også kommer Guro, min Guro, og kan hjelpe meg å legge planer fremover. (lørdag)

Da bi prezivjela bez mojih najmilijih, odlucila sam da svaki dan uradim bar po jednu stvar sto me cini sretnom. Trenutna lista sastoji se od raspakivanja stvari za bebu, pedikire, ultrazvuka, futbalskih utakmica i vremena provedenog sa Guro. 

2 kommentarer

Nina

27.06.2016 kl.21:45

Oi,baby!!!Dette har jeg ikke fått med meg!:)Så koselig!!Når er termin?

Håper du klarer og kose deg litt alene i sommer.

Sommerklem og gratulerer:)

nadja

28.06.2016 kl.13:35

Nina: <3

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits