THE END. AND THE BEGGININGS.


På vei, Bol, juni 2016.

Dette har vært en lang pause. Ikke en planlagt, ikke velbegrunnet, ikke engang en ønsket pause. Det bare ble slikt.
Litt sånn som livet av og til blir til noe vi ikke har ønsket oss. Eller plutselig blir til alt vi har drømt om. Livet kan ikke alltid planlegges.

I lang, lang tid etter at vi fikk Una ønsket vi oss et barn til. Dette viste seg å være vanskeligere enn vanskelig. I februar, langt vekk hjemmefra, oppdaget vi at det vokser et nytt liv inni meg. Først kom gleden, så frykten, og så kom kvalmen. Og denne kvalmen ville ikke slippe taket, i lang, lang tid, også etter at frykten hadde forsvunnet, og gleden hadde lagt seg litt. Jeg har overlevd på ingefærbrus og potetgull,  og på grunn av en snill mann og datter og mor.


Kvalm, men happy. Hurra for kvalmehåndbånd. Mai 2016.

Nå er datteren og mannen, og snart også moren, på ferie, langt, langt vekk fra meg. Jeg må holde meg hjemme. Og jeg savner de mer enn det er sunt for meg. 

Men alt dette kan vi vel ta siden? For nå er pausen over, og jeg har lyst å skrive igjen. Ordene er vanskelige å finne etter en så lang avbrekk, men jeg får være tålmodig, og prøve meg litt frem. Kanskje hjelper ordene meg, for å komme meg gjennom sommeren. Vil du henge med?


Denne lille frøken er blitt så stor. Og snart blir hun store søster. 

Pauza je gotova. A ovako duga nikada i nije bila planirana. Zivot se uvijek ne moze isplanirati.
Toliko smo dugo zeljeli jos jedno dijete. A to se pokazalo gotovo nemoguce. Onda odjednom nakon toliko godina, desilo se cudo. A sa cudom je dosao strah, a zatim uzasna mucnina. Naravno, najvise radost i sreca.
Ovo ljeto zbog toga drugacije je od drugih. Geir, Una a uskoro i mama, skupa ce ga provesti u Sarajevu i Bolu, dok cemo cura u stomaku i ja ostati sami u dugim, svijetlim, norveskim nocima.
Pauza je definitivno gotova. Namjeravam koristiti rijeci da mi pomognu kroz ljeto. i samocu. Nadam se da ces me pratiti. 

9 kommentarer

26.06.2016 kl.22:53

Det var gledelige nyheter! Lykke til med innspurten, alle gode ønsker.

nadja

27.06.2016 kl.00:24

Anonym: Tusen takk for gode ønsker. <3

marit

27.06.2016 kl.15:04

Så hyggelig - gratulerer;)

Gleder meg til å følge deg videre!

Lykke til;)

Marit

nadja

27.06.2016 kl.21:25

marit: tusen takk, marit!

Elisabeth

27.06.2016 kl.21:44

Ja, det vil jeg! Jeg har sjekket innimellom hele tiden og lurt på om vi fikk henge med deg videre. Og gratulerer! Så spennende med en ny liten jente :) Og siden jeg også fant ut at jeg har en liten baby i magen i februar, så blir det spennende og følge deg og babyen, siden babyene sikkert blir ca samme alder :)

nadja

28.06.2016 kl.13:35

Elisabeth: Så koselig å høre, Elisabeth! Vi også fant det ut i februar, så da er vi kanskje like langt på vei. :)

Nina

27.06.2016 kl.21:52

Og så fant jeg innlegget med den fine nyheten.Gratulerer igjen!

Jeg henger med ennå jeg:)

nadja

28.06.2016 kl.13:34

Nina: Tusen takk, Nina. Gleder meg å begynne å følge med på deg og kidsa igjen.

Kristin

29.07.2016 kl.23:58

Hei Nadja

Gratulerer masse med kommende familieforøkelse. Stas!

Jeg har savnet bloggen din. Du er så god til å skrive :-)

Fortsatt god sommer.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits