FRIDAY.

Denne helgen skal vi være hos min mamma, siden formen ikke er på topp ennå.
Det blir en skikkelig girlpower weekend. Med Idol, Voll gård og masse snop.
Og River maraton.


Dette bilde av min farmor, den lille i midten, med sine søstre dukket nylig opp. Girlpower der også.

Geir sin form derimot er på skikkelig topp, da han endelig, endelig skal se ManU spille hjemmekamp, sammen med David. Det er en drøm som går i oppfyllelse, og noe vi jentene virkelig unner gutta.

En annen som også fikk drømmen sin oppfylt, er Danis Tanovic, bosnisk regisør som vant sin andre Sølvbjørn i Berlin i forrige uke. Filmen heter Death in Sarajevo, og en av hovedrollene spilles av denne damen her. Jeg blir så stolt og glad når folk som har vært gjennom mye gjør det bra. 


Og så blir jeg tilsvarende lei meg og så fryktelig skuffet over noen, de som muligens ikke har vært gjennom mye, som oppfører seg så dårlig. Mye kan sies om holdninger som forandrer seg, og hvor mye det skremmer meg, for jeg har opplevd det en gang før. Sven Henkriksen oppsummerer det egentlig ganske bra i denne kronikken her: "Rasismen som drysser ned over småkaker og broderte duker er farlig. Den virker så uskyldig."

Men for å avslutte med på en hyggeligere måte, her er tipset til en liten filmperle. Jeg lo så jeg gråt. Se den. Av mannen bak Francis Ha. Se den i samme slengen.

NRUcm9Qw9io

Planovi za vikend:
Biti sa mojim curama, jer su muski na futbalskoj utakmici u Manchesteru. 
Gledati Idola i Rivera.
Smijati se filmu While we´re young
I radovati pobjedi Danisa Tanovica na Berlinskom filmfestivalu

Plus, gledati stare slike. Kao ovu od moje babe Dike sa svojim sestrama.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits