CHRISTMAS TIMES.Først kom disse to fine helt fra Hardanger.Og vi kunne nyte gode frokoster.Og grøt med masse sukker og kanal på, midt på dagen.Av og til, kom vi oss ut til ruskeværet og så etter fugler.Akte.Una og besta.


 
Og besta og Ingvar poserte i fantastisk flott solnedgang.Og inne foran juletreet.På juleaften kom nana for å inspisere den enorme mengden gaver.Og Beba var selvfølgelig med.Etter Hardanger pinnekjøtt middag, var det tid for lille nissen å dele ut gaver.Vi fikk tatt et familiebilde også!Og fire generasjoner jenter var samlet på et sted.Det gjorde meg så glad.Ellers sløvet vi masse i sofaen, med Donald og ikke minst Julekongen. Verdens beste julefortelling!Vi lagde pepperkakehus.Og Geir lekte Santa igjen.Rødstjerne skinte på toppen av treet vårt.Etter at Ingunn og Ingvar reiste, fylte vi huset med denne gjengen.Gutta var glade i Donald, de også.Mens jenten med soveposen fant seg et lånekosedyr.Og fikk mange klemmer av Una.Vi voksne fikk nydelig mat.Og spilte Scrabble til det ble altfor, altfor sent.På nyttårsaften dro vi til Elgeseter.Fant en varm plass i Bebas fang.Delte ut de siste nyttårsgavene.Og hold oss våkne helt til klokken slo 12. Første gang for noen.Og på første nyttårsdag så vi på nyttårskonserten og koste ekstra godt med nana. Fin tid!

Bozicni raspust sa bestom i Ingvarom. Jelka, dugo spavanje i jos duzi dorucci, sankanje, tona poklona i jedan slatki mali i veliki deda mraz, cetri generacije cura, cijela porodica Attramadal- Einbu u nasoj sofi, i igranje Scrabbla do kasno u noc. A onda Nova godina u Bebinom i naninom krilu. I prvi vatromet! 

Én kommentar

Iselin Renée

07.01.2016 kl.16:15

Så mange fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits