MONDAY!

Kjennes litt ut som dette!


Elle Fanning by Steven Pan for Interview Magazine, January 2011
 
Du får tre videotips fra meg denne mandagen:

# 1
Det første tipset er å se filmen Arven, om Christian og Philip, en far og en sønn. Christian er dødssyk og har et år igjen å leve, og med små videobeskjeder til ettårige Philip prøver han å ta igjen på forskudd den tiden han og Philip aldri vil få sammen. Filmen er hjerteskjærende, den er varm og den er tankevekkende. Noen av de enkle beskjedene til Christian er så universielle, som for eksempel det å være interessert i andre mennesker. 
Det var farsdag igår, og jeg tenkte på alle sønnene og døtrene som savnet sin pappa i går. Jeg savnet min pappa. 

# 2
Det ble bråk da Karpe slapp en av sine nye singler. FRP kalte det svineri bygget på hat, noe som er fantastisk ironisk da "hatytringene" i video er hentet fra de helt ekte kommentarfeltene. Det er noen som får disse kakkerlakk-kommentarene slengt etter seg, og det stikker i hjertet når jeg ser hvordan de er fremstilt som med alien-lignende øyne og tom, tom blikk. Jeg har vært der selv, og er der selv, en av disse som ikke burde ha vært der. Det er uvesentlig hvor mye jeg bidrar til samfunnet, eller hva mine grunner for å være her er, jeg har ingen rett. 

P.S. Fantastisk liten kronikk til Odd-Magnus Williamson i Dagbladet her. 

 # 3
Det tredje tipset er en liten tegnefilm som forteller deg hva stress gjør med kroppen din. Etter å ha sett den, lagde jeg en liste for den travle uken vi har i vente. I håp om å få til en mestringsfølelse. Og det hjalp!

Én kommentar

missmommy.blogg.no

09.11.2015 kl.17:48

Godt innlegg! Den første er virkelig helt utrolig rørende !! En skikkelig tankevekker <3 nyt kvelden!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

36, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits