MONDAY!

Fine ting i det siste:Una og jeg har hatt noen koselige alenedager hjemme. En av disse resulterte i matchende fake tatoveringer. En stjerne og et hjerte.

Min gode venn og kollegas Margrethes fine og treffende tekst, Kvinna, Norge, 2014

Gjenforeningen. Burde vært pensum for alle lærere.

Gjengangere. Fyyyyyyy.....så skummelt. Beste spøkelsehistorie jeg noensinne har sett. Vi er hektet, alle episoder er tilgjengelige på NRK tv.

Solen som kommer inn og kaster lys i heimen klokken sent på natten.

Dagens ungdom har fått fantastiske anmeldelser i nasjonal presse.  

Helgas fest der en av dagens ungdom ble feiret, får meg til å smile fortsatt. Heldigvis innebær dette også litt vennekvalitetstid i forkanten av festen.

Ting jeg gleder meg til:
Å se Jungelboken på Munkholmen. Trollmannen fra Oz i fjor var en opplevelse. 
Sommervær er meldt for hele uken som kommer.

Ting jeg ikke gleder meg til:
En haug med blodprøver som skal tas hos legen imorgen, siden jeg har hostet voldsomt og hatt vondt i magen i tre uker snart. ( Dette har også resultert i en sykemelding. )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits