RAINBOW KIDS.Nå er vi tilbake fra den lille utflukten vår, og med meg i hjertet vil jeg, for alltid, ha disse bildene av to skjønne 5-åringer som ler, danser, synger og tuller. 
Vi brukte ansiktsmaling nesten hver eneste kveld.
Alt fra hekser og klovner til sommerfulger har hatt show i lille gaten vår, men min personlige favoritt er allikevel muligens den lille regnbuen og den lille indianeren.

Håper at du får en glad uke!

P.S. Det kjennes ikke så lenge siden disse bildene ble tatt.Vratili smo se sa Bola, i u srcu cu zauvijek cuvati ove slike dvije vesele curice.

Én kommentar

hildegunn

14.05.2014 kl.13:29

Så fine tullejenter! <3 Så heldige dere er som har et sånt paradis- det er vakkert i nord der foreldrene mine bor, og naturten er vidunderlig, men badeforholdene er totalt pyton. Kaldt, med tang og skumle krabber. Men jeg bader likevel! Og min søster står på land og venter med tørt håndkle når jeg kommer løpende opp. Har egentlig en totalt megacrap uke, men det SKAL snu, og snart er det 17.mai og så blir det sol og varmt og så skal vi til våre gode venner i Bergen. Hurra for vakre mai!

June

16.05.2014 kl.00:44

Bilde nummer fire eig!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits