BUTTERFLIES.

 


Med gamle venner

Denne uken har jeg hatt sommerfugler i magen.

Una har hatt førskoledagene på den nye skolen, og det har vært en slik en fin opplevelse. En ny tid er fremfor oss, og jeg er stolt, og spent, og nostalgisk. Hun skal bli skolejente. Og samtidig som jeg lurer på hvor tiden er blitt av, og samtidig som det kjennes som om jeg holdt en liten baby i armene mine i går, vet jeg at hun er klar. Veldig klar.

Så denne uken har hun blitt ønsket velkommen av rektoren, stilt seg med alvorlig mine, som første kid-en i den grønne gruppen, på den store steintrappen foran den ærverdige skolen, hun har fått lekser og faddere, hilst på sine nye klassekamerater, og fått verdens koseligste lærer med krøllete hår. Vi har hilst på nye voksne og vi har vært på vårt første foreldremøte.

Alle vi har gjort mange ting for aller, aller første gang denne uken. Og det har gått bra.

Og når læreren spurte Una hva hun gledet seg mest til, til høsten, var svaret: Jeg gleder meg å få meg nye venner som jeg ennå ikke kjenner.
Det er en fin ting å glede seg til, tenker jeg.

 
Tre prinsesser foran playmobil slott

Ove sedmice radilo smo mnoge stvari po prvi put u zivotu. Kao na primjer, isli u skolu i isli na roditeljski sastanak. Bilo je uzbudljivo ali isto tako i jako fino. Kad je uciteljica pitala Unu cemu se raduje u jesen, odgovor je bio da se raduje dobiti nove prijatelje. I mi se radujemo ovom novom, vaznom periodu u njenom zivotu. Koliko god mi se cini da je juce bila beba, isto tako znam da je vec spremna za skolicu.

4 kommentarer

Ewy Marie

26.04.2014 kl.20:21

Hørtes ut som en topp skole. Det er så viktig å få en god start på årene man har fremfor seg på skolen :)

nadja

26.04.2014 kl.21:30

Ewy Marie: Det er så sant, Ewy Marie, jeg husker godt første skoledagen min. Og jeg husker også godt de som ikke trivdes så godt på skolen.

VV

09.05.2014 kl.22:27

Hei. Jeg synes bloggen din er så fin og behagelig! Nydelige hverdagsbilder og -beskrivelser uten at noe virker jålete og tilgjort. Jeg lurer på en ting: Jeg skal pusse opp i egen heim og har lyst på gulv som dere har. Hva slags gulv er det jeg ser på bildene i dette innlegget? (det ser ut som hele treplanker, hilken leverandør har dere brukt? eller er det kanskje orginalgulv som er pusset opp?)

nadja

13.05.2014 kl.10:40

VV: Så hyggelig kommentar å få, nå ble jeg glad.
Når det gjelder gulvet, så har vi lagt nytt gulv nå når vi har pusset opp. Vi bestemte oss for et børstet furugulv av merke Dalafloda, et svensk merke som kan kjøpes her: http://www.fritzoeengros.no/aktuelt/dalafloda-vakre-gulv-som-varer-i-generasjoner/
Jeg hadde veldig lyst på et ordentlig tregulv og det kjennes så godt og varmt med trematerialet under føttene. Gulvet er massivt, tror tykkelsen er 2,5 cm. Og det er ganske billig.

Børstet gulv tåler mye mer enn ubørstet, og vi er veldig fornøyde med hvor mye gulvet tåler og med vedlikehold av det. Det er ferdigbehandlet og vi bare vasker det med vann. Det vil nok få noen hakk og endre seg med tiden, men der ligger litt av sjarmen også. Anbefales.

14.05.2014 kl.10:32

Tusen takk! Dette skal jeg undersøke :)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits