DAY THREE. FIXING AND FRAMING.

Jeg har, som sagt, kjempe lenge hatt lyst å henge opp bilder av familie, venner og steder vi elsker på våre hvite vegger. Jeg er veldig glad i å ta bilder, vi er det begge to, og det har, med dagens tilgang til iphone og kamera, etterhvert blitt mange fine bilder. En god del av de deler jeg med dere på bloggenjavascript:mctmp(0);, men jeg har faktisk vært ganske flink til å printe ut bildene også. Jeg synes at det er noe veldig spesielt med å holde et minne i hendene, og det fine er at Una også er blitt glad i bla i albumene og gjennom bildebunkene. 

Og nå skal jeg altså gjøre noe med evig voksende bildebunkene.
Sortere, lagre og henge opp de fineste. Så jeg har kjøpt fire forskjellige lakktyper og nå skal rammer, som er loppisfunn, få svi. Jeg gleder meg. Katten Ledenko følger selvfølgelig nøye med.


Gullkatten Ledenko.


Og jeg har på meg en fin kort jakke-vest fra Fretex som ble tatt på påskeaften til ære. Men min kamera ville ikke ta bilde av den, rotet, derimot, kan dere skimte. Jeg har ikke hjerte til å rydde unna Unas leker, de minner meg sånt om henne.

Og ellers; det er lov å spise omlett med asparges til middag, og forsyne seg grådig av påskeegg når man er hjemme alene.

Zlatni Ledenko pazljivo prati, dok ja smiljam kako cu napasti ramove sa cetri razlicita laka, i kako ce napokon slike dragih mi ljudi i mjesta zavrstiti na mojim zidovima. Dok jedem uskrsnje cokoladice. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits