OSLO LOVE.


Oslo dagene begynte litt tåkete, men tok seg fort opp med super inspirerende foredrag og kaffedate med Helenacafe Laundromat. Fin jente og fint sted. Solen begynte å skinne etter dette møtet.


Også fikk jeg tilbringe litt tid med disse to fine gutter. Og deres mamma og pappa.


Før jeg gav meg ut på tur til Tuvsen min og Erlend og det nye huset deres. Og for et hus!


Selv om jeg bare ville være der og nyte utsikten måtte jeg komme meg litt ut og spise. Valget falt på Ekebergrestauranten. Jeg har aldri vært der før. Det var det beste hjemmekontor jeg noensinne har hatt.


Fra Ekeberg nøt jeg utsikten til Oslo og nye Barcode, og jeg sjekket ut kunsten i Ekebergparken.


Og så ruslet jeg ned i solskinnet og møtte denne jenten på Kunstnerenes hus. Har savnet hun masse!


Men kvelden var fortsatt ung, for Mare og David inviterte de beste i Oslo til en helaften med pizza og tapas. 


Og bonusen var å våkne med denne nydelige gutten og få servert super frokost. Fred, du er fin!


Som om ikke alt dette var nok, rakk vi å se Sverre Bjertnes sin utstillingStenersen museet. Den kommer til å sitte i meg lenge, og jeg er så glad for at vi tok oss tid til det. Sjekk Nasjonalgalleriet.


Det hadde vært en av de beste helgene i mitt liv, men det var helt greit å si Ha det Oslo, og komme til disse to. Og enda hadde vi en hel søndag igjen av helgen! Tusen takk Oslo og tusen takk kjære venner. 

3 kommentarer

Maren

02.04.2014 kl.19:48

For en drøm av et hus, Tuva!!!

Inger Kristine

02.04.2014 kl.20:15

For et fantastisk hus! Og så gøy å se Oslo fra øynene til folk som ikke bor her. Jeg har straks bodd her i ti år og har ikke hørt om Stenersenmuseet... Skjønner jeg må komme meg dit ASAP!

02.04.2014 kl.20:23

Kom snart igjen!

nadja

04.04.2014 kl.22:43

Anonym: du vet at jeg vil!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits