FRIDAY.

Kan jeg få lov å bytte ut denne uken her mot en ny en?
Den har ikke vært mye å skryte av, men den har også inneholdt utrolig fint innskrivingsøyeblikk. 
Nå gleder vi oss til helgen, der mye skal tas igjen.

Idag fikk vi hjertemargens og hjertegodteri og rosa is på kontoret.
Det ble med dette, for denne Valentines.
Ute var det fullstendig Texas istad, starring en stjålen bil, folk som prøvde å starte den og, ikke bare en men, to politibiler. Ekkel action på en fredagskveld.
Akurat nå sitter Geir på motsatt side av bordet og er langt inne i et spennende prosjekt han jobber med, vi drikker vin og hører vi på David Ackles, etter tips av Harald Are Lund. Anbefales.

Det jeg også kan anbefale denne uken er wannkes.com, for den interiør interesserte.

Lena og guttas Berlin opplevelser, for den reiselystne. De har tilbrakt en hel måned i den fine byen, og det er lov å bli misunnelig. Jeg er det.

Jeg har lyst å lese mammarådet, som de flinke bloggedamene i Norge har skrevet, blant annet Susanne, Vigdis og Carina, en personlig favoritt.

Jeg har også lyst å gå kledd i Delpozos kolleksjon neste høst. Sånn som denne her, eller den, eller den. Og så klart denne. Siden jeg har måttet holde meg hjemme med sykt barn denne uken, har jeg faktisk fått følge med NY fashion week. Ikke så ofte det skjer, lenger. Det var ekstremt mye fint å se og glede seg til, For en jente med kjøpestopp.

Og så har jeg oppdaget en ny, men anderledes fashion blogg, les om Barbro fighting the depressing. With style.

En ny skuespillerfavoritt oppdaget jeg også. Jennifer Lawrence. Jeg har likt hun tidligere, men etter å ha sett Silver Lining Playbook, elsker jeg henne. Bra dame!

Og nå kommer jeg til å gå til andre siden av bordet og kysse mannen din. Jeg ønsker dere en god kveld, og en fantastisk fin helg!


Una, katten og utsikten. En morgen i februar. Kanskje blir morgendagen lik...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits