***HELLO FEBRUARY.

Februar blir den store vennemåned.
Kjempe snart skal vi møte bestevennen og hennes familie. Selv om vi bor i samme by, tilltater ikke jobb, hektiske hverdag og spysyke barn at vi sees så ofte som vi skulle ønske. Men i morgen er dagen, og vi gleder oss masse.  
Til helgen kommer Mare og Fred på besøk, vi har ikke sett de siden i sommer. Og Birgit og gutta har ikke sett de på enda lengre tid. Siden de alle har lyst til å møtes, har jeg planer om en søndagslunsj for de store jentene og de små gutta. Geir er i Praha i helgen, så vi får klare oss alene. 
Bare noen uker etter drar vi til magiske Røros og min enda mer magiske Maren. Hun åpner sitt hjem under Røros martnan og det må være drømmevinterferie for både store og små.
Og så på tampen av måned, kommer det besøk fra Sveits. En søt stor og to søte små.
Det blir la dolce vita.

På onsdag skrives Una inn på skolen, og hjertet mitt banker fortere bare jeg tenker på det.
Det må være februarens høydepunkt.

I februar skal mamma og jeg spise ute. Jeg tenkte på Credo, hun foreslo Eld. Vi får bestemme oss snart. Og så skal vi lage en ny rett fra en av kokebøkene våre. En av nyttårsfortsettene våre.

Jeg skal drømme videre om den rosa Ganni kåpen, men skal holde ut og ikke kjøpe meg noe i februar heller.

Vi skal fortsette å se på True Detective og se ferdig sesong to av Girls. Lenge leve HBO!

Jeg skal ringe denne bestevennen, og denne bestevennen.

Og så skal vi alle jobbe masse i den nye måneden. Det skjer villt mye spennende på jobben for tiden, og jeg merker at jeg får skikkelig masse energi av det.
Det, og selvfølgelig av lyset.
Det er nå lyst når vi står opp, og planen for februar er å prøve å være oppe enda tidligere. Vi er altfor mye B-mennesker, det jentebarnet og jeg, til mannens store fortvilelse.

Så da sier jeg GOODBYE JANUARY, du har vært fin, men nå er du over.GOODBYE JANUARY.

Planovi za novi mjesec su:
Upisati Unu u skolu.
Jesti rucak u restoranu sa mamom.
Posjetiti Maren u Rørosu.
Dobiti posjetu iz Osla i iz Svice.
Gledati Girls i True Detectiva.
Zabavljati se na poslu.
Ustajati ranije.
Uzivati u svijetlosti i suncanim zrakama.

Én kommentar

Birgit

06.02.2014 kl.20:59

Hei Nadja. Beundrer den fine bloggen din og ble hoppende glad da jeg så at vi er invitert på lunch på søndag. Jeg tar med en av de små gutta for da rekker vi prate og kose oss i tillegg;) Gleder meg til å se huset og møte Una og M og F og DEG;)

Mare

18.02.2014 kl.21:20

Å nei! Jeg catcher opp på bloggen og så denne først nå! Utrolig dårlig planlegging denne gangen, søndagslunsj hadde vært så koselig! Lover å planlegge bedre next time!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits