FAMILY PHOTO 040113.En av nyttårsintensjonene jeg har for 2014 er å møte de fine menneskene jeg har i mitt liv, enda oftere. Og året har startet helt fantastisk. Første helgen i året fikk vi besøk av Siri Sol og Teodor og det var så ubeskrivelig bra. Hele to år har gått siden de sist var på besøk, og til og med solen skinte for de.
Og nå i helgen kom Wanja, Jonny og jentene og ble hele helgen. Det ble en weekend less ordinary.

(Og tre av helgene i februar er allerede vennebooket! Vi må ha vært snille i fjor, for å fortjene det her! Hurra! )Jedna od nasih zelja za novu 2014 godinu je da provedemo vise vremena sa ljudima koje nam puno znace. Prvi vikend dosli su nam Siri Sol i Teodor na spavanje, ovaj vikend Jonny i cure prespavali su kod nas. A vec tri vikenda u februaru su rezervisana za dobre prijatelje. I to nas toliko raduje! Hura!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits