FAMILY B-PARTY.

På lørdag hadde vi en ordentlig maratondag. Men for en fantastisk maratondag det ble.
Det var ballettforestilling ( første gangen jeg så Una bli sjenert), julemarked på Steinerbarnehagen, der Geir og jeg hadde ansvar for ansiktsmaling, og sist, men ikke minst, en familiebursdagsfeiring siden Ingvar og Ingunn var på besøk. 

Jeg var ganske spent på forløpet, i og med at det var så mye som skulle skje, og Una hadde gledet seg så masse til hver av disse happenings, at fallhøyden var ganske stor. Men når man senker skuldrene litt, (eller masse) og lar bursdagsbarnet løpet rundt med regnbue i ansiktet, går alt bra. (Og selvfølgelig når svigermor og mor begge trår til)

Det ble masse god mat, fancye fargelys som ble blåst ut, masse kos og familieportrettering med katten, (altfor) masse gaver og lykkelige mennesker. Den lille store sovnet, i alle fall, med et smil om munnen. 

Nå er det bare å samle energi til to selskaper til , som venter på oss, på den ordentlig- o r d e n t l i g e dagen. Jeg gleder meg!Rodjendansko subotnje slavlje.
Subota je bila maratonski dan. Baletska predstava (prvi put da se Una postidila), bozicni marked u vrticu i, na kraju, vec u mrak, rodjendansko familjarno slavlje. Una se toliko neopisivo puno radovala svakom od ovih dogadjaja da smo se bojali da to njeno malo srce ( i raspolozenje) nece podnjeti.

Ali sve je proslo fantasticno. Divna klopa, rodjendanske svijecice u boji, previse poklona, puno obiteljskog fotografisanja sa macom i jos vise mazenja. 
Mala- velika curica sa dugom na licu zaspala je sa osmjehom na licu.

Sad skipljamo energiju za jos dva slavlja koja nas cekaju u srijedu.

3 kommentarer

samra

02.12.2013 kl.21:34

Srculence nase ♡

Ingrid Riddervold

03.12.2013 kl.21:01

Herlighet så søt katten er!

nadja

08.12.2013 kl.20:57

Ingrid Riddervold: ja, ikke sant!

nadja

08.12.2013 kl.20:57

samra: <3

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits