O MARINERO.På Bol finnes det en liten kafé under to store trær, nesten verdens største trær. Kafeen heter Marinero. Uansett hvor varm dagen er, på Marinero finner man alltid skygge og det er alltid en behaglig stemning.
I tillegg til verdens største trær, har de verdens søteste og flinkeste kelnere, som husker bestillingene, er nokså raske (husk det kan være 40 graders varme), som ikke smisker (hater kelnere som smisker) og som serverer god morgenkaffe og kald ettermiddagsøl. De serverer ikke mat, men man kan kjøpe eget på bakeriet og ta med. Ingen blir sure. Om kvelden kan man se på fotball på storskjerm eller mimre til skikkelig 80-talls musikk.

I løpet av en sommerferie tilbringer vi uttalige timer på Marinero. Både morgen og kveld.  Det fine i år var at vi var der med mange små barn. Og det funket så fint, det også. Tegning og ludo, klatring i brannstigen, og knusing av glass, alt gikk bra. Marineno funker visst for alt.


Én kommentar

Mare

14.11.2013 kl.16:30

Sukk, så fint! Elsker Marinero, og det fineste av alt er at man plutselig treffer dere der når man rusler forbi! :-) (ps, se david med mobilen.. classic..)

nadja

24.11.2013 kl.23:16

Mare: jeg la ikke merke til david og mobilen før du sa det. du har øye for detaljer;) gleder meg til alle somrene vi skal tilbringe der, vennen min.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits