SEARCHING FOR BLUE GOLD.Inspirert av nydelige Maria og fortsatt skuffet over lite funn forrige helg, prøvde vi denne fine helgen hellet på nytt. Og nå lyktes vi! Vi fant både bringebær, blåbær og litegrann sopp. I tillegg fikk vi kjenne solen på huden og puste inn frisk luft.
Og vi fant den magiske skogen også! Er ikke lyset i slike skoger helt ubeskrivelig nydelig?
Denne helgen tenkte jeg plutselig at høsten, høsten er slettes ikke dum. Jeg husket at jeg høsten pleide å være min favoritt årstid når jeg var barn. Man må bare passe på å huske det, huske å gjøre hyggelige ting, og passe på å ikke falle.

Ja, høsten og jeg kan nok bli venner igjen.Jos uvijek razocarani sto nismo, ama bas, nista nasli prosli vikend, ovaj vikend krenuli smo u novu potragu. I imali puno vise srece.
Borovnice, maline, pa cak i glijivice zavrsile su u nasim rukama.
Pa i nisu tako losi ovi zlatni, jesenji dani.

4 kommentarer

Maren

25.08.2013 kl.22:54

Heldige dere! Og fortsatt noen dager til er det bare herlig sensommer, før den fine høsten virkelig setter inn.

Carina

26.08.2013 kl.11:08

Herlige bilder;) Høsten er fin, den lukter så friskt! Også er det lov å sette seg inn på kvelden, hehe. God uke til dere!

hildegunn

28.08.2013 kl.10:29

Høsten kan være utrolig fin, den. Og den får meg alltid til å lengte til Nordnorge, til skog og fjell og til bærturer og nistepauser på en tue, og en sol som fortsatt varmer. Det blir nok bra. Og så går det en liten stund....og plutselig er våren her igjen, og tenk så glade vi blir DA!

nadja

29.08.2013 kl.23:53

hildegunn: hihi, ja, DA blir vi glade!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

33, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits