I SEE YOUR TRUE COLORS SHINING THROUGH.Vi kom hjem til en trist og grå Trøndelag, og solfylte dager virket plutselig fryktelig langt, langt borte. Den tre timer lange flyturen fra Split var nok for å gå fra sommer til høst. Minnene om ferien på Bol kjentes uvirkelig, nesten som en drøm, og vi har nå brukt et par dager for å komme over sjokket. Det har, mildt sagt, vært en brå overgang- fra flipflops og bikini til ullklær- fra flyt i vannet til lange dager på jobb og barnehage.

Men idag tittet solen frem, også i bartebyen, og alt kjennes litt lettere ut da.
Har du kommet i gang med hverdagen?

Let iz Splita do Trondheima, doveo nas je iz ljeta u jesen. Kao da su suncani bolski dani bili samo san...
Zadnjih par dana koristili smo da se naviknemo na nasu novu stvarnost. A danas je cak i sunce provirilo, pa je sve odmah lakse.

4 kommentarer

hildegunn

15.08.2013 kl.11:52

Jeg prøver....vi var to uker i Italia, det var fantastisk, og alt man kunne ønske seg, og så, PANG, våkne opp en iskald, regnfull julimorgen...fyttikatta, det var hardt! Jeg tror det tok etpar uker før jeg kom over det. Og nå driver folk og snakker om at det er høst og kjøper ull og sånt...NEI! Jeg er ikke klar! Jeg liker ikke kulde!!! Nøff! (neste år tror jeg at jeg blir i varmen eeeenda lengre...til jeg er som en uttørket rosin...)

Carina

15.08.2013 kl.12:58

Velkommen hjem! Nydelige bilder og oppdateringer fra ferien deres! Vi jobber med hverdagen..:) sola hjelper på!

nadja

19.08.2013 kl.11:48

Carina: Solen hjelper alltid på!
og det motsatte gjør akkurat det motsatte, desverre... Lykke til med hverdagsinnarbeidelse.

nadja

19.08.2013 kl.11:49

hildegunn: Huff Hildegunn, I hear you, I see you. Og jeg er enig.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

33, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits