PORTRAIT OF A CHILD, 30/52.Una er absolutt ikke en pynte-jente. Tvert imot. (Selv om hun har en mor som drømte å danse ballett, og som kunne resitere Jeg er en liten prinsesse, ett år gammel. 
Med Una er det  alltid en kamp å få lov til å børste og ordne håret hennes, og hun vil heller gå (løpe) barbeint enn i sølvballerinas. Men attitude, det har hun. Geir og jeg måtte le litt av dette bildet Maren tok da hun var på kort-kort besøk på Bol. Una; bestemt liten fashionista; på vei til stranden.

Una se bas i ne voli sredjivati, kosu ne voli cesljati, frizure ne voli praviti, a radije ce trcati bosa nego u srebrenim cipalicama. Ali drzanje je joj pravo. Kao ovdje, na putu za plazu.

2 kommentarer

Line Harbak

13.08.2013 kl.19:11

Übercool! :)

nadja

15.08.2013 kl.10:54

Line Harbak: jenta har attitude.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

33, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits