ALL THE WORLD IS GREEN.

Åh som det gjør godt å kjenne gresset under tærne og solen i ansiktet!
Hele uken er det meldt sol og Una koser seg stort i finværet og i hagen. Jeg derimot må innstille meg på en skikkelig jobbeuke, for klarer vi å gjøre jobben vår bra, blir kanskje enda en hage bli realisert, denne gangen i sentrum av byen. Og mens jeg sitter og jobber, titter jeg stadig ut av vinduet og på disse bildene fra igår der Una og nabojenten Lea leker i gresset. Lykke!

 

Vrijeme nas i ove sedmice pazi, i nemamo se cemu zaliti. Osim sto ja duge dane provodim na poslu, ali tjesim se gledajuci sunce koje sija i ove slike Une i komsinice Lee u nasem vrtu. Jos malo moram izdrzati, pa cu i ja osjetiti travu pod nogama i suncane zrake na licu.

2 kommentarer

Maria

28.05.2013 kl.20:16

Så lang hun har blitt! Store, fine jenta. :)

Birgit

28.05.2013 kl.21:16

Nydelige grønne bilder! Våren er deilig og vi må møtes snart.!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

33, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits