PORTRAIT OF A CHILD, 17/52.For noen uker siden, da snøen hadde smeltet, men himmelen ennå ikke hadde blitt blå, ryddet vi i hagen og ventet på solen og på det grønne å komme. Og nå, nå er både solen og det grønne her! Hurra!

Prije par sedmica, kad se je snijeg istopio, ali nebo jos uvijek nije postalo plavo, a ostatak svijeta zelen, imali smo radnu akciju u vrtu i zeljno iscekivali sunce. A sada, i sunce i zelenilo su tu! 

3 kommentarer

Mare

20.05.2013 kl.22:53

Er det steinbordet i hagen deres? Det har jeg merklig nok aldri lagt merke til.. For et vakkert bord!

Mare

20.05.2013 kl.22:56

Du må forresten gjøre noe med alle portrettene, ramme de inn, lage en vegg eller en bok eller noe. Kanskje i trappen? (Jeg lurer nemlig på hva jeg skal gjøre i trappen vår, den hadde passet fint til noe sånt.)

nadja

21.05.2013 kl.17:38

Mare: god ide med trappeportretter, og ja, trappen dereshadde vært perfekt for freddy portretter. Bordet er fint, kom snart på besøk så kan vi innvie det.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

33, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits