FINT!

Det var så fantastisk fint å ha besøk av disse fine to.
Det var fantastisk fint å ha familiebursdagsfest for en fantastisk fin (snart)fireåring. 
Snart fire år.. Ganske uforståelig at tiden går så fort.
Det som, i alle fall, er sikkert er at denne uken kommer til å løpe fra oss; med et spent bursdagsbarn, med barneselskap, mye spennende som skjer på jobb og en svipptur til Kroatia til helgen.

Og så kommer jeg til å bruke ethvert sekund av de neste to dagene å nusse på min treåring, holde henden hennes hardt før hun sovner, og om kveldene kommer jeg til å ta et glass vin og puste dypt inn og si stille og alvorlig til meg selv: Takk, Una, for at du er du, og for at du er vår. For du er en fantastisk treåring, og jeg har stor tro på at du fortsetter i samme stil som fireåring, den kuleste jenten av alle.

Og når tirsdagen kommer, kommer jeg til å gi hun et stort-stort kyss, og synge av full hals med den falske stemmen min. Inni meg kommer jeg til å savne pappa, og jeg kommer til å være forferdelig nostalgisk og tenke at tiden går altfor, altfor fort. Men om kvelden kommer jeg igjen til å føle meg som verdens heldigste. Er ikke alle vi alle mammaer verdens heldigste?

Så blogging blir det ikke så masse av. Men Emily har en veldig fin adventkalenderidé, som man kan slenge seg, dersom man har litt mer tid enn det vi har. 

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

03.12.2012 kl.12:47

Ble helt rørt jeg nå,tenker på min snart 4 åring!

Fine vakre Una:)

Mare

04.12.2012 kl.21:47

Vi er verdens heldigste. Uten tvil! <3

Skriv en ny kommentar

hits