PALLAZO ZEN E UNA BALLERINA FAMOSA.

Lille ramp har de siste dagene danset rundt i vår venezianske palass. Det tar på, it's a hard life. Mange rom å løpe rundt i. Men la oss ta en titt først.


Palasset heter Palazzo Zen. Og i en uke var det vårt hjem. Velkommen!


Leiligheten er enorm og det tar lang tid å løpe gjennom alle rom. Det er fryktelig høyt under taket.


Og det er mange antikke møbler å hoppe på.


Soverommet vårt har en balkong med utsikt over kanalen.


Det er så stort at det fint går an å hoppe tau.


Bare se..


Hopp!


Leiligheten har mange, mange, fine gamle speil så man ser seg selv når man danser.
Men nå, nå er vi tilbake til hverdagen og til 2.50 under taket. Det er fint, det også. Men Venezia, vi savner deg allerede, du har vært eventyrlig. Det vi ikke savner er dine mygg, det ble mange nok myggstikk som det er.

( P.S. Det er 13 år siden Tuva og jeg bodde ulovlig på gulvet til klassegutta og ble skjelt ut morgenen etter av en veldig sint eier- og alle vet hvor sinte italienske damer kan bli.. Palasset var noe ganske annet og noe ganske magisk, vi har vært super heldige over å finne det. Dersom du skal til Venezia en dag, anbefaler jeg det på det sterkeste)

Mala primabalerina (ili mozda prije Pipi Dugacarapa) isplesala se i iskakala se i izuzivala se u palaci Zen u kojoj smo zivjeli zadnjih pet dana u Veneciji. Sada smo se vratili u nasu svakodnevnicu i u 2,50 do plafona, i moram priznati da nije ni to lose.

2 kommentarer

Maren

02.10.2013 kl.08:51

Jeg leter etter Stromboli-bilder og kom over dette som jeg ikke kan huske å ha sett. nyyyydelig!!

nadja

14.10.2013 kl.21:31

Maren: Ja, ikke sant. Savner deg.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

34, Trondheim

Hei og velkommen til vår lille blogg! Vi er en liten familie på tre, og frøken Una på 4 år styrer vårt kongerike. Una er bestemt, glad i turne og danse, elsker å tegne og skrive bokstaver og sjefe over foreldrene sine. Hun er også veldig søt. Vi voksne, vi liker: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Les mer om oss og si hei her: http://unadostres.blogg.no/1318362045_11okt2011.html

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits