ABOUT WANNABE PRINCES, PRINCESSES AND A REAL LITTLE PRINCE.

video:cimg0048


Una, er du mammas prinsesse?

Nei, jeg vil være prins! Du kan være Snøhvit, mamma!! Eller kanskje hesten?
Ok, Una, og da kan jo du være en frosk!
Nei! Prins! Jeg vil bare være prins!

Jeg tenkte det skulle gi seg, men nei, Una vil fortsatt ikke være Ariel, Tornerose, Bella, Askepott eller Snehvit.. Hun vil være prins. Bare prins!
For en mor som ikke har så veldig mye imot evetyrlige klãdninger ( Jeg vant en drøm av en kjole laget av Ingrid forresten!), dansing på tåspissene og kyss som vekker meg fra søvne, er dette en hard nøtt å svelge... (Note to myself: Prøv Pocahotnas..)

 Det idag er det en annen prins, en ekte lille prins som fortjener et Hurra! For Amund fyller nemlig år! Gratulerer. Vi håper du får masse fine gaver og tusen klemmer idag. Det gleder oss å se at du har fått masse kake. Savn!
P.S. Du og Una kan ri hver deres hest og vekke de vakre prinsessene til livet igjen når dere møtes.
Hurra for Amund! Hurra! Hurra! HURRA!

Unaaaa, jesi li ti mamina princeza?
Ne! Ja sam princ. Ti si Snjeguljica, mama. Ili mozes biti konj.
Hmm, hvala Una. Onda ti mozes biti zabac!
Ne! Rekla sam: Princ! Samo princ!

Za mene koja obozavam haljine, balet i price o poljubcima koji bude iz stogodinjeg sna, ovo je tezak udarac. (Moram probati Pocahontas.) P.S. Hvala rodice, na edukativnom plakatu o Disneyevim princezama. P.P.S. Danas jedan mali princ slavi svoj prvi rodjendan, i mi mu od srca cestitamo. Sto pusa Amundu!

5 kommentarer

Siri

21.okt.2011 kl.12:24

Jeg digger Una som prins! Kan jo se på de bildene at hun føler seg helt konge. :D Og siden vi har sett hennes hang til smykker og overdådige hodeplagg, er jeg ikke i tvil om at hun forener det å være jente og prins uten vanskeligheter. Veldig kult at hun ser forbi oppbrukte kjønnsrollemønstre, og tar for seg av det hun har lyst til! Jeg ble litt inspirert, jeg. Ha en fin dag alle sammen!

22.okt.2011 kl.19:53

..dette var veldig fint!

god laurdag i stova.

Elisabeth

shinedesign

23.okt.2011 kl.21:03

He he, kul liten jente! Mine to største har masse rollelek for tiden, akkurat nå går det mye i baby og mamma/pappa. Jeg får æren av å være farmor(!) og lillebror er kattepus enten han vil eller ikke. Veldig ofte han ikke vil da :-)

23.okt.2011 kl.22:00

Takk for fine bilder av våre Prinser :)

nadja

24.okt.2011 kl.23:26

Vi har nok alle å lære litt av de barna våre.Sirivennen, gleder meg å se deg. Du er tøff som en konge!

elisabeth, takk.

shinedesign, eller skal jeg si farmor?!!

våre prinser er de fineste.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

32, Trondheim

Una er snart 3 år og bloggen er fylt 2. Vi også er blitt eldre siden vi startet. Men vi liker fortsatt de samme tingene: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Velkommen!

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits