BITS AND PIECES. AND WINNERS.


1-2 Karis doktorgrad avhandling med fineste forordet/ Kariin doktorat. 3. Unas og oldeBebas morgenstund/ Una i Beba u rano jutro 4. Høytflyvende på turn/ Leteca gimnasticarka 5. Ny rød kåpe/Novi crveni kaputic 6. Cava og pizza på Tuvas kjøkken/ Cava i pizza kod Tuve 7.Tante Hege og Hare på en solskinnsdag/ Hege i Hare na suncanoj terasi 8-9. Maren går show. Birgit, Siri og jeg er tilskuere. På Brannstasjon/ Maren je manekenka; Birgit, Siri i ja publika. 10. Bambi sin frokost/ Bambijev dorucak 11. Familie/ Familija 12.. Hest og ku/ Konj i krava. 13. Beethoven 14. Middagsstyr/ Rucak, Unin 15. Una & dedos bilde/ Una i dedina slika 16. Bursdagskake/ Rodjendanska torta 17. Høst i Oslo/ Jesen u Oslu 18. Høst på papiret/ Jesen na papiru. 19. Regnbue/ Duga.
Zivot se sastoji od trenutaka. Sitnih, neprimjetnih, a opet bas ti sacinjavaju nasu svakodnevnicu.

Jeg har akkurat oppdaget Blubird Vintage bloggen (via Ingvild Telle). Den er veldig fin og det fineste i den er postene som heter Bits and pieces. Elsker disse. For livet er litt bits and pieces, er det ikke det? Mange små øyeblikk.

Og nå til Unas trekning... Spenningen stiger....

Vinnerene ble mammaentiljessicaogbenjamin og Johanne! Ta-daa! Gratulerer! Husk å sjekke WillyWonka for inspirasjon og tilbud. Og takk for at så mange ville være med i konkurransen.

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

10.okt.2011 kl.20:55

Ååååååå,nå ble jeg glad!!!!Så morro,weeeeeeeeee:)

Jeg vinner jo aldri noe,hurra!!!!

Gunn Berit

10.okt.2011 kl.22:42

Så gøy :) Nina kjenner jeg godt :)) Sender du meg adressene deres på mail? Pluss din egen? Så ber jeg Pearls for girls sende de direkte til dere :)) TUUSEN TAKK for fantastisk konkurranse, som har gitt oss mange nye likere :))

Johanne

10.okt.2011 kl.22:45

Lucky me!!! :) Klart jeg skal reklamere. Takk Takk!!!

mammantiljessicaogbenjamin

11.okt.2011 kl.13:28

Hva er mailadressa di Nadja,så sender jeg en mail:)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

32, Trondheim

Una er snart 3 år og bloggen er fylt 2. Vi også er blitt eldre siden vi startet. Men vi liker fortsatt de samme tingene: sene morgener med frokost på sengen, sjokolade, kjoler, vennetid, reiser, arkitektur, kyss og kommentarer. Velkommen!

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits