GIRLPOWER!

Min Oslohelg har vært preget av skikkelig girlpower. Og det er nesten ingenting jeg elsker mer enn de sterke, vakre, kloke venninner som jeg er så heldig å ha. Takk for at dere er dere, denne helgen gav dere meg  masse mot og inspirasjon til å møte høsten og hverdagen fremover.

Disse to var like skjønne som jeg på forhånd antok. Jeg tar det tilbake: de var faktisk enda skjønnere. Vigdis, ( avbildet fortsatt i 20-årene) og Emma (veeeldig tidlig i 30-årene) inviterte på cava og en god dose latter. Tuva og jeg kunne jo ikke si nei til det.
Jeg håper de setter seg på toget nordover snart.Dagen etter fikk jeg enda et nytt vennskap. Endelig fikk jeg møte lille Oda. Hun passet perfekt inn i gjengen. Tuva, Marianne og mamma Nins var også med. Jeg ble ganske så betatt av den lille skapningen, og gleder meg allerede å møte hun igjen.

Lørdag feiret NAL sin bursdag. Hele hundre år. Vi kledde oss i våre fineste festklær og dro på middag på Rådhuset. Det var en opplevelsesrik aften. Og når jentene sang bursdagssangen til meg, i det klokkene ringte inn en ny dag og vi sto utenfor på Rådhustrappen, tenkte jeg at jeg heldig. Heldig for å ha disse fantastiske mennesker rundt meg, at de husker bursdager og liker å synge, og at de er mine venner. (Når resten av arkitektstanden sang bursdagssangen på nachtspielet i Snøhetttas lokaler, var jeg litt mer pinlig berørt) Takk Oline, Siri Sol, Mare, Tuvs, Berit og Emma. Og Hilde, takk for den sene dansen!

Vikend u Oslo proveden je u znaku girl power-a!
Volim moje prijateljice cijelim srcem.
Mislim da su aboslutno najbolja bica na cijelom svijetu i ne bi ih mjenjala ni za sta.
Vigdis i Emma nova su poznanstva, mala Oda nova je simpatija, a stara raja zauvijek ce ostati u mom srcu. Steta je samo sto zivo tako daleko od mene...

9 kommentarer

Mari

29.sep.2011 kl.04:38

Det hørtes skikkelig digg ut! Sosial boost og jentemoro en hel helg! Er det Oline som står der så fin med lang svart kjole inne på Rådhuset? Ha ha ha, Trondheim er lite altså.

nadja

29.sep.2011 kl.10:33

Det var super digg!Selvsagt er det fineOline og jeg antar at dere kjenner hverandre. Trondheim er bitteliten. :)

Ingridjulia

29.sep.2011 kl.14:59

Helg med jentene er den beste energiboost man kan få:) Skal ta med meg noen (skulle ønske det var alle) av de fine venninnene mine til Riga i helga! Skikkelig husmorsferie, med spa og champagne ;) Klem

Ps: Har sikkert sagt det før, men kan ikke nevnes for ofte. Du er super fin på håret!

Mariann

29.sep.2011 kl.17:24

ÅÅÅÅ, det så kjempefint ut!! :) Det er så herlig med slike avbrekk! :)

Gunn Berit

29.sep.2011 kl.22:51

Hei kjære nadja :)

Jeg har 3 flotte smykker fra Pearls for girls som jeg skal gi bort i premie. Vil du ha de og lodde de ut på bloggen din? For WillyWonka? Vi ønsker oss flere likere på facebook, og i den forbindelsen har jeg 3 smykker som du kan gi bort til de som går inn å liker via deg, og som kanskje skriver om oss på bloggen sin eller på facebook :) Send meg en mail på willywonkaheimdal@gmail.com om det er interessant. Så kan jeg sende deg bilder av smykkene. De er håndlagde og er sølvbelagt og designeren Fosshagen bruker kun naturmaterialer. De er lagd for små prinsesser, men enkelte smykker passer også til store prinsesser! Jeg tenkte du kunne lodde ut to smykker, også gir vi Una ett? :)

Marianne

30.sep.2011 kl.22:05

Nydelige du!

Ser ut til at du har hatt nok en fantastisk Oslotur - fine folk, fine klær, fin leilighet og fin fest.

Mange gode ting på en gang det!

Ingrid Riddervold

01.okt.2011 kl.01:08

aaah, jeg er altformye hjemme ser jeg. piker vin og sang :-D

nadja

01.okt.2011 kl.22:03

Ingridjulia, høres ut som om du kommer til å få det fantastisk.

GB, selvfølgelig.

Mariann, helt nødvendig med slike avbrekk.

Marianne, neste gang vil jeg møte deg også!

Ingrid, kom deg ut. Piker, vin og sang er det beste.

Elisabeth

06.okt.2011 kl.09:49

Så heldig me er!

-som får lov til å oppleve små utdrag av det som er ditt.

Du inspirerar!

Smil frå Elisabeth

Skriv en ny kommentar

hits