ANNIVERSARY.
jeg viste stedet til Una. Hun også ville gifte seg med mamma og pappa, sa hun. Så hun fikk låne gifteringen min. Jeg tror ikke hun helt skjønte hva å gifte seg betyr. Foreviget av Marianne.

På dette stedet, på en hvit sirkel mellom disse trærne giftet vi oss. ( Og nei, ikke på den stygge sirkelen dere ser på bildet. Og de benkene var heller ikke til stedet da. Grrrr. ) 
Men gifte ble vi og perfekt dag var det. For F-I-R-E år siden.
Det rare er at det kjennes som igår, for jeg kan få sommerfugler i magen av bare å tenke på Geir. Samtidig føles det som for alltid, for han kjenner meg så godt. Av og til blir jeg kjempe sint, da minner vi mest om et gammelt ektepar der kjerringa gnager på kallen.
Men stort sett så er han den beste og mest omtenksomme mannen.
For meg.
En som står opp kl.7 om morgenen for å kjøpe Lanvin kjoler til meg. Den aller beste og morsomste faren Una kan ha. En som stiller opp og trøster. Og gir myke kyss når de trenges, eller til hverdags, i øyeblikk når jeg ikke forventer de. Han får meg meg til å stoppe opp, se meg om, stresse ned. Jeg får han til å skynde seg, se rett frem og stresse opp. Vi er the perfect match.
Minner om vårt bryllup får meg til å stoppe opp og stresse ned.
Og jeg gleder meg allerede til å storfeire 5 år som gift til neste år.


P.S. Noen flere bryllupsbilder her. Og ett her.

 Na ovom mjestu. Prije 4 godine.
Ljubav. Cudno je kako vrijeme leti. Ljetos smo Uni pokazali nase mjesto." I ja hocu da se vjencam!"- rece Una. Mislim da nije skroz shavtila sto govori. Ali zato vrlo dobro zna sta znaci Volim te. Do neba.

7 kommentarer

shinedesign

02.sep.2011 kl.10:54

Gratulerer så mye! Når du beskriver ulikhetene på din mann og deg selv er det som å lese om mitt eget forhold, he he :-)

Mare

02.sep.2011 kl.11:40

Blomsterbryllup! 4 år er blomster og neste år på den stor runde dagen har dere tre-bryllup! Gratulerer! Det var forresten verdens fineste og morsomste bryllup!

Marianne

02.sep.2011 kl.15:50

Fine fine folk!

Det er rart at man gjennom en blogg kan forstå at to mennesker er meant to be, men det skjønner man bare når det gjelder dere to.

Gi og ta - ta og gi; det virker som dere fikser det med glans :)

Hurra hurra!

Astrid

02.sep.2011 kl.15:59

Hurra for kjærligheten og for dere!

hildegunn

05.sep.2011 kl.16:27

Gratulerer med overstått! 2007 var et fint år å gifte seg, jeg gjorde det selv ;)

ingridjulia

05.sep.2011 kl.22:59

Bryllup er det fineste, både sitt eget og andres! Og 2007 var vel det beste året å gifte seg i ;) Klem

nadja

14.sep.2011 kl.23:53

2007 er tydligvis et bra kjærlighetsår! <3

Marianne, takk for søte ord. Og Mare, tenk trebryllup neste, og gift med selveste trearkitekten. Blomsterbryllup virket også bra, bortsett fra at jeg ikke fikk noen.

Shinedesign, jeg vet.

Skriv en ny kommentar

hits