FAMILY PORTRAITS 2010.
Foto: 2010.

Om akkurat en uke og en dag, kommer vi til å kosemose med Una. Og til svømme. Og spise is. Og synge om bjørnen som sover. Og lakkere neglene. Og sove middag. Og banke. Og leke med Ming. Og..Og..Og... Jeg gleder meg. Masse.

Za tacno jednu sedmicu i jedan dan (zvuci mi krace od 8 dugih dana) bitcemo sa Unom. I ljubiti je. I maziti. I gnjaviti. Kupati se skupa. I jesti sladoled. Setati rivom. Spavati prijepodnevni odmor. Lakirati nokte. Pjevati. Igrati se sa Ming. Aaaaa, jedva cekam. Jos samo malo...

3 kommentarer

Mare

28.jun.2011 kl.15:29

Fine familieportretter. Elsker det første bildet, fargene, stemningen, alt. Minner om et gammelt portrett/reklamebilde nesten, men likevel ikke. Og de fina una-vottene må nevnes. Hjerte.

Fröken Paris

28.jun.2011 kl.21:47

Nydelig familie!

...og likte godt de rôde leppene, det rôde skjalet og de rôde dobbene paa bildet1:)

God ferie!

Mariann Johansen ♫♥♫

29.jun.2011 kl.13:45

Åå, dere er så fiiine! Jeg syns du har sånn fin stil, jeg skulle ønske jeg kunne "pull it off" som du gjør. Dessverre ville jeg sett ut som en fem - åring som prøvde å kle seg ut som en voksen, haha! :)

Takk for fine kommentarer her om dagen. Noen ganger er livet vanskelig. I går så jeg dokumentaren VG hadde lagt ut om Robin som fikk en isklump i hodet, og som nå kjemper seg tilbake til livet. Jeg husker det sto om ham i avisen akkurat da Ivar var på St. Olav i forbindelse med øye- ulykken. Det satte ting i perspektiv for oss den gang, og det gjorde det i går også. Jeg beundrer sånn folk som har sånn styrke, som klarer å reise seg igjen, uansett hva som rammer dem. Det er godt at det fins slike mennesker, det viser oss andre at man kan klare hva man vil, bare man har den rette innstillingen <3

Skriv en ny kommentar

hits