HADET BESTA!

Vi har vært så heldige å ha Unas fine besta og Ingvar på helgebesøk. Una har virkelig savnet de masse, det har vi også gjort, så vi fikk kost oss masse sammen. Vi har feiret bursdag, vært på julemarked, bakt boller og danset sammen. Det er alltid så hyggelig med Ingunn og Ingvar på besøk.  Vi skulle ønske vi kunne beholde de lengre og se de oftere. Derfor blir jeg veldig lei meg når jeg ser videoen av Una der hun vinker besta farvel. Men så får vi håpe at det ikke blir lenge til neste gang.
Ha det , besta, vi hadde det topp med deg på besøk!

video:p1140093


Ovaj vikend Unina besta bila je u posjeti. Kao i uvijek, divno nam je bilo. I onda, tako je tuzno reci Zbogom. Iskreno se nadamo da se uskoro ponovo vidimo.

3 kommentarer

06.des.2010 kl.22:34

Å så koselig med besteforeldrebesøk! :) Det er en vinner her i huset også. Nydelig bilde av Una i vinduet :)

Gunn Berit

06.des.2010 kl.22:37

Nåååå fikk tårer i øynene nå-både vakkert og litt trist

07.des.2010 kl.08:16

Det er ikke bare du som ble litt trist av å se den. Så nydelig og trist godt blandet sammen. Rart med besteforldre som bor langt vekk. Farmora til Pia bor i nord-Sverige, men hun kommer heldigvis å feirer jul med oss:)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

31, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits