DEDDDDO!+NANA

video:mvi4257

Una vekker dedo. Sarajevo, sommer 2010.

Takk og pris for besteforeldre! De gjør det mulig for småbarnsforeldre å overleve hverdagen. Igår fikk min kjære og jeg en etterlengtet date og allerede ikveld, stepper de inn på nytt slik at det blir dobbel-kinodate med Hege&Haris. Snille, gode besteforeldre. Tusen takk! Deddddo!

Hvala Bogu da imamo najbolju nanu i najboljeg dedu na svijetu. Juce smo Geir i ja imali romantican date, a vec veceras nas ceka novi date, ovaj put dobble, sa Haretom i Hege. Hvala, hvala, hvala! Do neba!

6 kommentarer

Mariemamma

18.sep.2010 kl.19:30

Ja det er herlig for oss og ha dem i nærheten også. Tror de har reddet familielivet vårt altså. hehe. ellers ville vi aldri kunne gjort noe eget. Godt at dere koste dere i går.

Prinsesse Rosa/Stine

18.sep.2010 kl.23:44

Besteforeldre i nærheten (2 kvartaler unna er veeldig praktisk!) er helt supert! Å skulle klare alt alene går jo ikke. De skulle ha en premie de og, de får iallefall mange klemmer fra oss...

Kjempesøt film av Una, jeg smilte fra øre til øre!

Hvilken film så dere?

ana

19.sep.2010 kl.10:45

Så fantastisk med avlastning - koselig for besteforeldre å passe barnebarn og deilig for dere med litt avkobling og kvalitetstid sammen:) Håper det ble en flott kveld:)

nadja

19.sep.2010 kl.19:44

Ja, de redder virkelig hverdagen. Og fortjener enhver klem de får. Stine, vi så Inception, brabrabra!

Edina

19.sep.2010 kl.22:11

jao meda :))

Ingrid Riddervold

27.sep.2010 kl.01:37

Åhåhå, så søt hun er!!

Takk for kjempehyggelige kommentarer! Syr gjerne flere kjoler til Una :-)

xox Ingrid.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

31, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits