THE CARPET.Har dere lagt merke til vårt teppe?
Det må være min favorittgjenstand i hele mitt hjem. Teppe er ca 200 år gammelt, vevd i tynttynt ull og har enorme dimensjoner. Det er svært, altså! Mønster i fantastiske farger, som gjør at jeg aldri blir lei det. Det har tilhørt min familie og vi var så heldige til å få det i bryllupsgave. Det minner meg om oldemor og hennes fine hus, om barndommen og ett annet hjem. Jeg simpeleheten ELSKER det. .
En annen ting jeg elsker er Una, og det er helt forferdelig  å se henne ha det vondt. Bildene nedenfor er fra februar når Una ikke var helt i form, og jeg håper virkelig at vi slipper å havne der igjen. Så nå krysses fingrene for at Una blir bedre, at vi berger helsen og at solen skinner på teppet i morgen også.


foto: Una & the carpet, februar 2010.

Jeste li primjetili nas cilim?
Mali dio Sarajeva.
Mali dio jednog prijasnjeg zivota, i u svakoj mustri jedna uspomena.
Cilim mi je najdraza stvar u novom domu.
Pokraj Une naravno. Ustvari, poslje Une. Una ni danas nije dobro, u srce hoce da mi pukne svaki put kad vidim da je boli. Iskreno se da nadam da ce sutra biti bolje, i da necemo zavrsiti gdje smo zavrsili u februaru kad je bila jako slabo. Cuvajte fige!
Stikkord:

9 kommentarer

ana

13.jun.2010 kl.23:12

WOW for et teppe og så utrolig kjekt med den store affeksjonsverdien den innehar for dere:) Utrolig. Ser jo ut til å være i topp stand til tross for sine 200 år:)

fruhuuse

13.jun.2010 kl.23:36

Virkelig flott. Har et par skikkelig gamle interiørelementer i hjemmet vårt også som jeg virkelig er glad i :-)

Johanne Brekkevold

14.jun.2010 kl.09:02

Det teppet har jeg lagt merke til ja, savner litt mere ting som det ikke står Ikea på. Skulle samlet på mye mere etter mamma.

Una, du skjønne jente. Bli frisk og ta med mamma på nye skogsturer ;)

Edina

14.jun.2010 kl.09:39

Drzimo fige da Una brzo ozdravi. Pusa iz Londona

jaca

14.jun.2010 kl.12:15

Misli dobro ,bice dobro.Svaki dan nova nafaka.Samo me interesuje osim antibiotika da li ti je dao sta za za tu infekciju po ustima.Kazes da Unu nije ni pregledao.

Monika

14.jun.2010 kl.15:54

dywan jest cudny, tak

Monika

14.jun.2010 kl.15:59

...i oczywiście trzymamy kciuki!!!

Mariemamma

14.jun.2010 kl.20:46

Så stort og vakkert det er!

nadja

16.jun.2010 kl.10:29

Ja, teppe har en enorm verdi for oss.

Og Una er bedre!

Jaco, nije joj nista dao za ista, ali mislim da je malo bolje. Juce su joj izvadili sve nalaze. ma samo da nam je do dole doci, pa ce sunce sve rijesiti.

Monika, I can t wait to see you. And then you can translate.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits